Článek 6038710
Novinka Článek 6038710

Článek 6038710

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Jde vůbec o první záběry hry na jiné platformě než PS4.

Reklama

Až doposud pocházely všechny gameplay záběry z hraní chystaného RPG Atelier Lydie & Suelle: The Alchemists and the Mysterious Paintings výhradně z verze pro PlayStation 4. V tomto týdnu konečně Gust uveřejnil také ukázky z hraní na jiných konzolích. Konkrétně jde o záběry ze Switche a z PS Vity. Zároveň ale dvojici videí doplnil ještě o ukázku z bitvy, která ale už pochází z PS4 verze hry.

Atelier Lydie & Suelle: The Alchemists and the Mysterious Paintings u nás ale vyjde počátkem příštího roku pouze pro PlayStation 4, Switch a prostřednictvím Steamu pro PC. PS Vita verze je plánována pouze pro Japonsko, kde hra vychází společně s PS4 a Switch verzí už 21. prosince. Berte tedy video z PS Vity pouze jako další ukázku.

I když je hlavním distributorem hry společnost Koei Tecmo, půjde prostřednictvím online obchodu NIS Americy zakoupit limitovanou edici ve verzích pro PlayStation 4 a pro Switch, která obsahuje kopii hry, art book v pevné vazbě, soundtrack, luxusní plakát, sběratelskou krabičku a tajemný bonusový předmět. Předobjednávky evropských limitek (PlayStation 4 a Switch) odstartovaly 21. listopadu.

Další bonusy půjdou získat předobjednávkou hry Atelier Lydie & Suelle: The Alchemists and the Mysterious Paintings u vybraných prodejců nebo pak on-line prostřednictvím Steamu. Půjde, jako už je u Atelieru obvyklé, o možnost stáhnout si kostýmy, inspirované staršími alchymisty Marií a Erií. Plus dostanete také sadu předmětů, plných užitečných alchymických ingrediencí a hudbou s bitevní tematikou. Hráči, kteří si hru zakoupí přes obchod PlayStation Store během prvních čtyř týdnů od vydání, obdrží také dvě témata pro PlayStation 4.

Switch gameplay

PS Vita gameplay

Bitevní gameplay

Více se o hře dovíte z naší předchozí novinky, ale dnes se ještě můžete zaposlouchat do ukázek ze soundtracku (první část je zde). Konkrétně jde o kladby "Himawari ~Sono 2~", "Futago no Kotori, Kouya wo Yuku" a "Kokoro no Mama ni Egaiteku Monogatari" v prvním videu a o "Yagate Umare Kuru Anata ni", "Kaeri Michi" a "Shitteru Kai?" ve druhém videu.

Zdroj: Gust

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama