Člen týmu Relic zemřel při záchraně rodiny
Novinka Člen týmu Relic zemřel při záchraně rodiny

Člen týmu Relic zemřel při záchraně rodiny

Michal Maliarov

Michal Maliarov

21

Zřídkakdy tu píšeme o něčem, co nemá přímou souvislost se hrami, hrdinný čin vývojáře ze studia Relic si to však zaslouží.

Reklama

Brian Wood, jenž pracoval v Relicu jakožto designér, v pátek zemřel v automobilové nehodě, přičemž obětoval svůj vlastní život, aby jeho těhotná manželka přežila. Při cestě autem totiž přišel do styku s neovladatelným vozem Chevy Blazer a Brian stihl natočit své auto tak, aby vůz narazil jeho stranou. Poslední čin Briana zachránil život jeho těhotné manželce.

„Na policii mi řekli, že pokud bychom narazili předkem, nepřežil by to nikdo,“ řekla manželka Erin Wood po nehodě. „V poslední vteřině Brian prudce zabrzdil a strhl volant napravo, aby plný náraz přijala jeho strana vozu místo mé. A to bylo jediné, co mě a dítě zachránilo. Tímto darem od manžela nehodlám plýtvat.“

Později se potvrdila i zdrogovaná posádka džípu Chevy. Dva cestující zemřeli na místě, řidič je nyní ve vazbě a čelí mnohonásobným obviněním.

Je zajímavé, že Brian pracoval ve studiu Relic na sérii Company of Heroes. Pokud je totiž nějaké slovo, kterým by šel tento čin označit, bylo by to hrdinství. Klobouk dolů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama