Co bude tím exkluzivním obsahem pro PlayStation verze Destiny?
Destiny Novinka Co bude tím exkluzivním obsahem pro PlayStation verze Destiny?

Co bude tím exkluzivním obsahem pro PlayStation verze Destiny?

Filip Němec

Filip Němec

8

Obsah nové strike mise a exotická brokovnice.

Reklama

Stručný obsah nadcházejícího DLC pro Destiny s názvem The Dark Bellow jsme vám už přinesli a to včetně ceny, která mnoha hráčům řádně pocuchala nervy. Dnes se prostřednictvím oficiálního PlayStation Blogu dostalo na svět několik podrobnějších informaci, které budou majitele Destiny jistě zajímat. A proč právě prostřednictvím PlayStationu Blogu? Jedná se totiž o obsah, který je exkluzivně určený konzolím od Sony a to nejméně do podzimu roku 2015.

Nejdříve se zpráva zmiňuje o obsahu nové strike mise, která ponese název The Undying Mind. Jedná se o prastarou inteligenci, které se bojí i samotná rasa Vex. V případě, že se jí postavíte, skrze časové portály ji přijdou bránit její starověcí stvořitelé, takže o tuhou zábavu by mělo být postaráno. Strike mise bude opět pro tři hráče, přičemž nebude chybět možnost hrát jak s přáteli, tak s týmem sestaveným pomocí matchmakingu.

Druhá zmínka je o nové exotické brokovnici s názvem The 4th Horseman. Automatická brokovnice s arc poškozením, která se vyznačuje rychlejší kadencí než jakákoli jiná brokovnice ve hře. Speciální vlastnosti jsou více méně klasické – poslední střela uštědří nepříteli bonusové poškození a zabití nepřítele vám přinese extra náboje navíc, které se objeví přímo v zásobníku.

Rozšíření The Dark Bellow bude možné zakoupit už 9. prosince, přičemž bude možné si ho zahrát už tento víkend na akci PlayStation Experiance, takže můžeme ještě před oficiálním vydáním očekávat příval nových informací.

Zároveň Bungie prozradili, že nemají zatím v plánu přidat matchmaking pro Raid.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama