Co čeká The Division po vydání?
Novinka Co čeká The Division po vydání?

Co čeká The Division po vydání?

Michal Burian

Michal Burian

27

Bezplatné aktualizace s dalším obsahem a tři placená rozšíření.

Reklama

The Division se blíží, už příští týden se budete moci vydat do apokalyptického New Yorku. Bylo tak načase, aby Ubisoft začal mluvit o dalším obsahu, konkrétně o end-game a bezplatném rozšiřování.

Vývojáři potvrdili, že první ze dvou aktualizací se hráči dočkají v dubnu, společně s očekávaným systémem pro obchodování lootu (výměna zbraní a vybavení mezi hráči v kooperaci). První update dostal přezdívku “Incursions” a půjde o invazi (raid) speciálně navrženou pro skupiny hráčů, kteří si po splnění ukolu mohou přijít na high-end vybavení a zbraně.

V květnu bude následovat druhý update nazvaný “Conflict”. Ten přidá další invazi (raid) odehrávající se kolem manhattanského Columbus Circle, stejně tak nové věci do Dark Zone.

Důležité je, že obě aktualizace budou zdarma. Ubisoft navíc slibuje denní a týdenní mise, stejně tak nové události do Dark Zone. Všechno tohle má udržet hru při životě po dokončení hlavní části.

Krom toho vyjdou ještě tři placené balíčky:

• Expansion I: Underground (červen) - První expanze přidá zbrusu novou lokalitu, která umožní hráčům prozkoumat nezmapované podsvětí New Yorku v intenzivní co-op akci s až třemi kamarády.

• Expansion II: Survival (léto) - V druhé expanzi budou muset hráči přežít v nepřátelském území tak dlouho, jak jen to bude možné. Připravit se musíte na vlny velmi těžkých protivníků.

• Expansion III: Last Stand (zima) - O třetím rozšíření zatím nic nevíme.

Na placený obsah bude mít Xbox One verze měsíční exkluzivitu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama