Co chystá Take-Two na dalších 12 měsíců?
Speciály Agent Článek Co chystá Take-Two na dalších 12 měsíců?

Co chystá Take-Two na dalších 12 měsíců?

Martin Cvrček

Martin Cvrček

6

Společnost Take-Two, pod níž spadá třeba Rockstar, 2K Sports nebo 2K Games, pomalu odhaluje všechny tituly, jež hodlá vydat během následujícího roku.

Reklama

Je nám jasné, že všichni očekáváte hlavně další GTA, případně detektivku L.A. Noire, ale T2 toho má v zásobě mnohem, mnohem víc.

Casual oddělení 2K Play chystá pro Kinect dvojici karnevalově stylizovaných her s názvem Monkey See a Monkey Do. Oba tituly vyjdou v průběhu dubna.

V květnu nás čeká výše zmíněné L.A. Noire od Rockstaru a Team Bondi. Vzhledem k tomu, že jde vlastně v současnosti o nejočekávanější hru ze stáje Take-Two, můžeme očekávat masivní marketingovou kampaň. Snad bude stát za to.

10. června KONEČNĚ vyjde velkolepý návrat atomového vévody. Ano, Duke Nukem Forever se po dvanáctiletém vývoji přeci jen objeví na našich monitorech a TV obrazovkách. Samozřejmě v doprovodu legendárních hlášek, nechutných emzáků, sexistických narážek a polonahých dívčin. No řekněte: Může se někdo netěšit?

V srpnu můžeme očekávat pískem přetékající akci Spec Ops: The Line odehrávající se v Dubaji. Očekávejme i nabušený kooperativní mód, nicméně hlavní roli tu nejspíš bude hrát právě ten písek.

V průběhu podzimu bychom se měli dočkat hororové akce The Darkness II, opět v roli hrdiny Jackieho Estacada, který je tentokrát zapleten do různých mafiánských praktik. Důležitější jsou však sportovní tituly, odvětví 2K Sports totiž vyvíjí hokej NHL 2K12, basketbalové NBA 2K12 a na řadu přijde i pár homerunů v MLB 2K12.

No a nakonec XCOM, očekávaný v prvním čtvrtletí příštího kalendářního roku. Jak už jistě všichni víme, půjde spíš o zcela novou hru než o remake dávné legendy, proto dejme sbohem tahové strategii a přivítejme o poznání akčnější záležitost.

Rockstar na E3 určitě odhalí další Grand Theft Auto

Nejočekávanější je ale stejně letošní E3 v Los Angeles. Kromě GTA, jež je opředené samými spekulacemi - podle všeho vyjde někdy v průběhu roku 2012, se očekává i odhalení Borderlands 2 od Gearboxu. Ten se sice soustředí na Duke Nukem Forever, nicméně po úspěchu prvních Borderlands je otázka druhého dílu celkem na místě.

Ze strany Rockstaru se snad dočkáme opětovného odhalení dvou her, po nichž se v poslední době slehla zem. Jak už někteří tuší, jde o Max Payne 3 a The Agent. O obou hrách nevíme prakticky nic, přeci jen o Agentovi se nikdy moc nemluvilo a Max nejspíš prošel od prvního oznámení velkými změnami, takže nás možná čeká něco nového.

Nesmíme zapomenout ani na BioShock Infinite. I u něj se očekává vydání v průběhu roku 2012, nezbývá nám tedy než čekat a doufat, že na E3 uvidíme zas nějaké nové záběry přímo ze hry.

Pořádný nášup her, co říkáte? Je vidět, že se po dalších 12 měsíců určitě nebudeme nudit. A co to bude příště? Mafia III? Další Duke Nukem? To je zatím ve hvězdách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama