Co můžeme očekávat od pokračování Dishonored?
Dishonored Novinka Co můžeme očekávat od pokračování Dishonored?

Co můžeme očekávat od pokračování Dishonored?

Michal Burian

Michal Burian

12

Tvůrčí celek z Arkane věří, že next-gen konzole nabídnou dostatek příležitostí, stejně jako nějakou formu multiplayeru pro stealth dobrodružství.

Reklama

Stealth akci Dishonored z loňského října se podařilo uspět, a to i přesto, že šlo o novou značku a navíc o hru, která nezaujme každého. Podle dostupných informací se prodalo kolem tři milionů kusů (realita může být pochopitelně mnohem lepší). Není tedy divu, že v Arkane Studios pomalu, ale jistě přemýšlejí nad pokračováním, i když ho Bethesda zatím oficiálně neoznámila. Marketing soustředí na Elder Scrolls Online, The Evil Within a Wolfenstein: The New Order.

Kreativní ředitel Raphael Colantonio se rozpovídal o budoucí generaci konzolí a potencionálů. Nezmiňoval sice přímo pokračování Dishonored, každému ale je jasné, že se jeho slova týkala právě pokračování stealth akce.

"Příští generace bude hlavně o možnosti využít více paměti. Více paměti znamená více subjektů, větší hustotu, chytřejší umělou inteligenci s lepšími možnostmi pro animace a rozsáhlejší levely s méně častějším načítáním."

"Jinak vše zůstane stejné. Pořád to bude o interaktivitě a volbách, následků vašich rozhodnutí, dobrodružství, prozkoumávání a různých nástrojů, které budou hráči moci využít. Čím víc bude nástrojů ve velmi simulovaném prostředí, tím lepší bude zážitek z hraní," prohlásil Colantonio.

Závěrem svého povídání prohlásil, že nové technologie by jim mohly umožnit vytvořit zajímavý multiplayer. Ten by nemusel být nutně tradiční. "V první řadě jsme vypravěči. To je ta část, kterou máme rádi." Každý hráč podle jeho slov postupuje v Dishonored vlastním tempem, zatímco v multiplayeru jsou skupinky, kde se každý bojí, aby ho někdo nezastřelil. "Přemýšlíme nad tím, jak vytvořit hru více hráčů a zároveň se vydat tou správnou cestou," dodal kreativní ředitel.

Nezbývá než si počkat. Třeba nás Arkane Studios zase příjemně překvapí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama