Co nabídne MP část třetího Resistance?
Resistance 3 Novinka Co nabídne MP část třetího Resistance?

Co nabídne MP část třetího Resistance?

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

1

Redaktoři portálu IGN dostali možnost zahrát si multiplayer Resistance 3, díky čemuž se o chvíli později na síti objevily krátké dojmy.

Reklama

Z nich lze vyčíst, že ačkoliv vás singleplayerová kampaň hry provede pomalu skrze celé Spojené státy, v multiplayeru vás bude čekat právě zbytek světa.

Jako příklad je uvedena vězeňská mapa situovaná někam do Afriky, či vrakoviště v Jižní Americe. Obě lokace jsou přitom nasáklé hustým post-apokalyptickým smradem, jenž jim údajně propůjčuje unikátní atmosféru.

Hodně prý pomáhá i skutečnost, že nejde o místa ze singleplayeru, nýbrž o samostatně vytvořená prostředí. A když už jsou nové mapy, je třeba pohrát si i z hratelností.

Stále jde podle všeho o klasický Resistance multiplayer, ke kterému je však nutné přistupovat s větším respektem a hrát podstatně taktičtěji. Už údajně nelze v klidu a bezpečí pobíhat po okraji mapy a čas od času někoho odstřelit.

Jednotlivá prostředí jsou mnohem menší, klaustrofobičtější a tudíž i akčnější, což, upřímně řečeno, zní docela dobře. Stejně jako postupné odemykání zbraní.

Totiž, čím víc budete hrát, tím víc smrtících nástrojů vám bude zpřístupněno a tím větší paseku s nimi budete moci napáchat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama