Co nabídne Rainbow Six: Siege pro singleplayerové hráče?
Novinka Co nabídne Rainbow Six: Siege pro singleplayerové hráče?

Co nabídne Rainbow Six: Siege pro singleplayerové hráče?

Michal Burian

Michal Burian

29

Kampaň to nebude. Navíc <strong>beta prodloužena do 1. října</strong>.

Reklama

Vývoj nového Rainbow Six se za posledních pár let změnil. Původně jsme si měli zahrát singleplayerově zaměřený Patriots. Z něho ale nakonec nic nebylo a Ubisoft se rozhodl jít cestou multiplayerového zážitku. Rainbow Six: Siege nebude mít žádnou singleplayerovou kampaň, stejně jako Call of Duty: Black Ops 3 na staré generaci konzolí. Ovšem u Rainbow Six to není z důvodu zastaralého hardwaru, ale jde jednoduše o rozhodnutí tvůrců.

Každému se to pochopitelně líbit nemusí, série Rainbow Six vždy lákala zejména na singleplayer. V tomhle díle to ale budou taktické bitvy proti dalším hráčům. Pokud i přesto toužíte po samostatné akci, tak budete moci skočit do tréninku. V něm můžete hrát proti umělé inteligenci, přičemž si budete moci vše nastavit dle svého, včetně mapy a dalších věcí. Trénink je určen pro hráče, kteří chtějí vylepšit své dovednosti a seznámit se s jednotlivými mapami, třídami a vybavením.

Osobně doufám, že se touto cestou nevydá více her. Dle mého názoru by kampaň pro jednoho hráče měla být součástí hry. U Rainbow Six: Siege a Star Wars: Battlefront to ale neplatí. Uvidíme, jak se jim bude dařit.

Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege vyjde 1. prosince letošního roku a v základu obsáhne 11 map (všechny dodatečné mapy budou zdarma). Právě probíhající beta navíc byla prodloužena do 1. října

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama