Co nás bude v Monster Hunter Rise ohrožovat
Novinka Co nás bude v Monster Hunter Rise ohrožovat

Co nás bude v Monster Hunter Rise ohrožovat

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Nintendo Switch Switch

Capcom na TGS 2020 Online ukázal nový trailer, gameplay, nová monstra a také amiibo.

Reklama

Společnost Capcom během Tokyo Game Show 2020 představila nejen nový trailer na hru Monster Hunter Rise, ale také několik gameplay ukázek a také představila také čtyři nová monstra.

TGS 2020 Online trailer

Japonskou verzi najdete zde.

Gameplay

  • od 28:13 do 29:29 - Wirebug gameplay
  • od 30:41 do 31:30 - Palamute Companion gameplay

Součástí diskuse během panelu bylo ale také něco, čeho se už 17. září dotklo Nintendo ve svém Directu. Ve své podstatě šlo o bližší představení čtyř nových monster z Monster Hunter Rise: Aknosoma, Great Izuchi, Magnamala a Tetranadona.

Nejprve se mluvilo o Magnamalu. Koncept art již byl ukázán dříve, ale jelikož se jedná o vlajkovou wyvernu této hry, vývojářský tým toho moc prozatím neprozradil. Bude se ale pohybovat nezvyklým způsobem.

Další je Aknosom. Je to ptačí wyverna a je prý silně teritoriální. Tým také upozornil na peří na hlavě a na to, jak to vypadá, jako by tam měly být oči.

Great Izuchi vypadá podobně jako Great Jaggi. Je to také ptačí wyverna, která dokáže vytvořit smečku menších Izuchiů a s ní pak společně lovit. Útočí ocasem ve tvaru kosy.

Nakonec je tady Tetranadon. Je to klasický vodní druh monstra, proslulý svou nenažraností. Během streamu na něj bylo prozrazeno, že "sežere všechno, co se pohne".

Monster Hunter Rise vyjde celosvětově pro Nintendo Switch 26. března 2021. Ve stejný den budou k dispozici také tři nové amiibo figurky. Jedna z nich bude Magnamalo.

Zdroj: Capcom

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama