Co nás čeká a nemine v dalších DLC k Mafii 2
Mafia Novinka Co nás čeká a nemine v dalších DLC k Mafii 2

Co nás čeká a nemine v dalších DLC k Mafii 2

Martin Cvrček

Martin Cvrček

15

Na povrch vyplavalo pár nových informací týkající se dalšího stahovatelného obsahu k Mafii II. Co na nás tedy 2K Games chystají?

Reklama

Zaprvé, jestli pořád čekáte, že časem vyjde balíček, který by zakončil příběh hry, tak čekat přestaňte, protože byste se nedočkali. Komunitní manažerka 2K, Elizabeth Tobey, na fóru Mafie 2 oznámila, že žádné DLC pokračující v příběhu nebude. To nejspíš mnoho hráčů zklame (podle nás byl však konec povedený a nepotřebuje nějaké další pokračování), ale už je to tak.

V současné době si nemálo fanoušků užívá zatím první multiplatformové DLC, Jimmyho Vendetu. Arkádový styl je určitě zajímavá změna, ale další stahovatelné přídavky už stejnou cestou nepůjdou, a my se tak s největší pravděpodobností dočkáme vyobrazení doby, kdy si Vito užíval dovolenou (tedy války a vězení). Nejvíc spekulací koluje o příběhu Joea Barbara, Vitova nejlepšího přítele. Toto DLC se údajně má jmenovat „Joe’s Adventures“, ale zatím nebylo nic potvrzeno, takže buďme trpěliví.

Jak se dalo předpokládat, 2K Games hodlají z Mafie II formou DLC vyždímat co nejvíc. Nedivíme se jim, a naopak jsme rádi, že nehodlají pokračovat v příběhu. Co se týče ostatních přídavků, jsme zvědaví, co nás čeká příště.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama