Co nás čeká a nemine v RE: Resistance
Novinka Co nás čeká a nemine v RE: Resistance

Co nás čeká a nemine v RE: Resistance

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Připravovaný obsah do asymetrického multiplayeru.

Reklama

Resident Evil 3 Remake je již týden venku a ačkoliv nabízí ve své kampani jen zhruba pětihodinový zážitek, jedná se určitě o povedenou předělávku, potěšující pravděpodobně většinu fanoušků (naše recenze za 8/10 zde).

Avšak nesmíme zapomínat ani na asymetrický multiplayer Resident Evil: Resistance, který je přibalen společně s remakem třetího dílu. Naše veskrze pozitivní dojmy z něho jste si mohli přečíst již dříve, každopádně i v nich jsme měli trochu obavu, aby se o hru tvůrci trochu starali a obšťastňovali ji novými updaty.

Včera ale tvůrci přispěchali na Twitteru s mapou připravovaných aktualizacích obsahu a prozatím to vypadá, že minimálně během dubna a května se dočkáme "pouze" nových hratelných postav, kdy první z nich nebude nikdo jiný, než samotná Jill Valentine, kteráž se do hry podívá již příští pátek - 17. dubna. Charakter přidaný v květnu zatím ještě není znám. Nových map se tedy dočkáme nejdříve v červnu, avšak ani to není jisté, jelikož přiložená infografika pouze říká: "Ve výstavbě".

Nicméně hráči se minimálně budou moci těšit na dlouhodobější podporu, jelikož i od července dál se do hry chystají nějaké novinky, na jejichž oznámení si ale samozřejmě počkáme.

Resident Evil 3 Remake si můžete zakoupit ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One v herním obchodě Xzone.cz.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama