Co nového přinese The Escapists 2?
The Escapists 2 Novinka Co nového přinese The Escapists 2?

Co nového přinese The Escapists 2?

Michal Burian

Michal Burian

4

Druhý útěk z vězení bude značně vylepšen. Na co se můžeme těšit?

Reklama

V průběhu letošního roku má vyjít pokračování povedené top-down strategie The Escapists. Ve hře máte za úkol uniknout z vězení. To stejné na vás bude čekat i ve druhém dílu, který dorazí na PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.

Dnes jsme se dozvěděli nové podrobnosti. Z dřívějška víme, že The Escapists 2 má být značně vylepšen, přesto si zachová 8-bitový grafický styl. Jinak by to asi ani nešlo. Místo těchto úprav se vývojáři zaměří na vytvoření bohatšího a hlubšího světa.

Samozřejmostí jsou nové způsoby jak se dostat na svobodu. Věznice se budou skládat z více pater a tak se nabízí možnost utéct oknem. Strážným se budete moci bránit taserem, který vytvoříte v robustnějším crafting systému. Když už jsme u toho, tak se budete moci zaměřit na protivníka a blokovat jeho útoky. Při střetu budete moci volit silný nebo slabý útok.

Další novinkou bude multiplayer pro čtyři hráče s možností hrát online nebo na rozdělené obrazovce. Společně s kamarády budete moci plánovat útěk z vězení. Aby toho nebylo málo, tak dostanete nové možnosti pro úpravu postav a navíc budete moci hrát za ženu.

Dostáváme se k tomu, co nás dnes nejvíce zajímá. Tvůrci prozradili, že volný čas budeme moci strávit s kapelou. Nemáme ale zapomínat na to, že hudební nástroje půjde použít jako zbraně. Dále se mluví o úpravách vaší postavy, konkrétně o bláznivých účesech, brýlích, vousů nebo klobouků.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama