Co-op v Assassin's Creed časem bude, říká Ubi
Novinka Co-op v Assassin's Creed časem bude, říká Ubi

Co-op v Assassin's Creed časem bude, říká Ubi

Michal Maliarov

Michal Maliarov

5

Šéf projektu Assassin's Creed: Brotherhood, Patrick Plourde, prozradil, že časem do série přecejen příjde kooperační režim. Nejspíše.

Reklama

Série však podobné vychytávky startuje pěkně pomalu. Nejnovější chystané dobrodružství s podtitulem Brotherhood nabídne premiérově multiplayer. Co-op je ale rozhodně něco, čeho se v budoucnu dočkáme. „Myslím, že časem se do značky určitě dostane co-op,“ řekl Plourde na nedávné herní události v Montrealu.

„Protentokrát se soustředíme na multiplayer a jeho pohled na věc. Strana templárů vypadá velmi zajímavě. Co se kampaně týče, kooperační režim určitě není jednoduchá věc. Na výstavě GDC vývojáři stojící za titulem Saint's Row řekli, že úspěch kvalitního co-op režimu stojí a padá s tím, že jej musíte stavět od samotných základů. A mají pravdu,“ dodal Plourde.

Rozhodně bychom se nebránili nočním výpadům s kamarádem za zády. Prozatím si ale budeme muset vystačit s komandováním svého týmu. Assassin's Creed: Brotherhood vychází 19.listopadu na PS3 a Xbox360. PC verze dorazí o něco později, na začátku příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama