Co přinese třetí hlavní patch pro Assassin's Creed: Unity?
Novinka Co přinese třetí hlavní patch pro Assassin's Creed: Unity?

Co přinese třetí hlavní patch pro Assassin's Creed: Unity?

Michal Burian

Michal Burian

62

Vylepší hratelnost, umělou inteligenci a opraví spoustu chyb a problémů. Na frekvenci snímků za sekundu se ale zatím nedostane.

Reklama

Od prvního dne, kdy Assassin's Creed: Unity vyšlo, čelí Ubisoft intenzivní kritice od fanoušků, kterým se nezamlouvá, že společnost minulý týden uvedla na trh hru se spoustou problémů, chyb, nedodělků a především si stěžují na mizernou frekvenci snímků za sekundu. Frame-rate má masivní poklesy na všech třech platformách, kdy klesá i pod hranici 20fps a v mnoha místech, kde není ani človíčka, se viditelně seká.

Ubisoft se snaží situaci napravit, tým vývojářů pracuje na opravách. Některé už vyšly a z našich zkušeností lze konstatovat, že vylepšují výsledný zážitek z hraní AC: Unity. Pokles fps však místy trvá. Na frame-rate se nezaměří ani dnes představená třetí aktualizace. Místo toho výrobce slibuje vylepšení hratelnosti a umělé inteligence.

Po vydání třetího hlavního patche by se vám nemělo stát, že se hlavní hrdina Arno zasekne (včetně vozíku se senem), neměli byste mít problém dostat se do nebo z úkrytu a rovněž Ubisoft myslí i na obecné problémy s kamerou. Zejména pak v místnostech, kde nevidíte ikonku upozorňující vás na útok nepřítele.

Arno má v různých situacích problémy s detekcí NPC. To také opraví chystaná aktualizace, stejně tak umělou inteligenci postav.

Třetí část se bude týkat matchmakingu a konektivity. To se vztahuje na celou řadu otázek s kooperací, včetně chyb bránících se připojit do hry. Stejně tak budou přidány chybějící popisky k některým misím a lokalizace a další věci ohledně menu a HUDu.

Poslední věcí je obecná stabilita. Ta zahrnuje opravy několika nehod, které byly identifikovány v kampani i co-op módech.

Závěrem dodejme, že dneska na Xbox One dorazí druhý patch. Postup a plány Ubisoftu s opravou AC: Unity můžete sledovat ve speciálním live blogu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama