Co se skrývá za projektem 000A od Rockstaru?
Grand Theft Auto Novinka Co se skrývá za projektem 000A od Rockstaru?

Co se skrývá za projektem 000A od Rockstaru?

Michal Burian

Michal Burian

8

Společnosti Take-Two a Rockstar si každý spojuje s gangsterskou sérii Grand Theft Auto. Není tedy divu, že zpráva ohledně projektu s kódovým označením 000A vzbudila pozornost. Jde o GTA 5?

Reklama

Na stránkách australské klasifikační databáze se nedávno objevila hra nesoucí název 000A. Na tom by nebylo nic zajímavého, kdyby u záznamu nebyla zmíněna vydavatelská společnost Take-Two a vývojářské studio Rockstar.

Dále se v databázi dočteme, že jde o hru s doporučením 15+, která obsahuje silné násilí, sex, černý humor a drogy.

Nikdo se nemůže tedy podivovat, že si titul 000A hodně lidí začíná spojovat s netrpělivě očekávaným Grand Theft Auto V, které nebylo do dnešního dne oznámeno, avšak nikdo nás nemusí přesvědčovat o tom, že se na hře pracuje. My to totiž víme, vy ne?

Buďto se jedná o velkou náhodu nebo 000A je krycí jméno pro GTA 5, protože ať už se na to díváme jakkoliv, vždy nám vyjde právě gangsterská série, jelikož výše zmíněné nám k dalšímu westernovému Red Dead nebo k Duke Nukem Forever prostě nesedí – proč by se Take-Two snažilo maskovat již ohlášený návrat Duka? I když, DNF má stejný popisek jako 000A a totožné datum klasifikace.

Zajímavé bude sledovat, kdy nové GTA vyjde. Analytici čas od času předpokládají, že v letošním roce, to už by ale byla hra nejspíš oznámena. My se domníváme, že Rockstar oznámí Grand Theft Auto 5 na letošní E3 a vyjde v průběhu roku 2012, protože Rockstar obvykle oznamuje nové GTA rok před vydáním.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama