Co se stane, když dosáhnete maximálního levelu v The Division?
Novinka Co se stane, když dosáhnete maximálního levelu v The Division?

Co se stane, když dosáhnete maximálního levelu v The Division?

Michal Burian

Michal Burian

76

Ubisoft to má naplánované. Co na hráče vymyslel? Navíc betu bude možné stáhnout 48 hodin před spuštěním <strong>+ nové gameplay záběry</strong>.

Reklama

Taktická akce The Division sází hodně na online prvky, spolupráci s dalšími hráči v týmu a na nemilosrdné boje proti dalším přeživším v New Yorku, který postihla velká katastrofa. Není tak divu, že hráče zajímá, co se stane, když dosáhnou maximálního levelu.

Maximální úroveň v The Division bude 30. Jakmile tohoto levelu dosáhnete, tak budete mít stále o zábavu postaráno. Celá Dark zóna se totiž restartuje a v tomto nebezpečném místě se bude vyskytovat nový obsah a výzvy vhodné pro tuto úroveň. Znovu tak budete moci prozkoumat lokalitu a hlavně najít další zajímavosti a zažít nelehké boje proti AI nepřátel i jiným hráčům, kterým jde o kořist.

Připomeňme, že Dark Zone je mapa určena pro PvP, kde hráči v týmu nebo na vlastní pěst bojují o kořist nepřátel. Jde o nejobávanější zónu v New Yorku. Sám Ubisoft ji popisuje jako velkou trhlinu vedoucí středem mapy.

Magnus Jensen ze studia Massive pro VG247 dodal, že s každou úrovní budete nacházet lepší vybavení a zbraně. Vyplatí se tak vracet do míst, kde už jste byli, nikdy nevíte, na co tam narazíte.

Ubisoft navíc plánuje po vydání hru aktualizovat bezplatným obsahem a poté i placenými DLC balíčky.

Zároveň jsme se dozvěděli, že beta bude ke stažení 48 hodin před plánovaným spuštěním - na Xboxu One budete moci betu hrát od 28. ledna a na PS4 a PC od 29. ledna. Ve všech případech jen do 31. ledna.

Jak je to s příběhem: V The Division je připraveno více než 10 hlavních misí, které se odehrávají po celém otevřeném světě zasazeném do New Yorku. Budou sice více lineární, ale přesto mají být zajímavé. Potom ve hře budou různé vedlejší mise a výzvy. Důležité také je, že se budete moci do oblasti vrátit a zkusit získat více odměn, ale pouze za předpokladu, že uspějete v Hard módu.

V The Division nejsou žádné mikrotransakce: Vývojáři je nechtěli, zkazilo by zážitek, kdyby si hráči mohli koupit různé bonusy a mít lepší výbavu atd.

Nové gameplay záběry

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama