Co se ukrývá za obsah v prémiové edici GTA V?
GTA 5 Novinka Co se ukrývá za obsah v prémiové edici GTA V?

Co se ukrývá za obsah v prémiové edici GTA V?

Michal Burian

Michal Burian

30
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Obsah z Grand Theft Auto Online a věci v hodnotě 10 milionů GTA dolarů do multiplayeru, abyste měli rychlejší a snadnější rozjezd v online světě.

Reklama

Prémiová edice gangsterské akce Grand Theft Auto V na své oficiální oznámení teprve čeká. Díky Kotaku jsme se ale dozvěděli, co se v ní bude ukrývat. Jak jsme očekávali, nepůjde o nic převratného. Premium Edition zahrne obsah, který v předešlých měsících a letech do GTA V vyšel. Jde tedy o bezplatné aktualizace pro GTA Online. Ty budou přímo na disku a nebude nutné je stahovat.

Nejlákavější je tak The Criminal Enterprise Starter Pack, který vám dá věci v hodnotě 10 milionů GTA dolarů. Lze ho koupit i samostatně od prosince 2017 za 44,99€. Jak název napovídá, je vhodný pro začátečníky, umožní jim rychlejší rozjezd v multiplayerovém světě. Díky balíčku budou vlastnit několik důležitých objektů, zajímavé dopravní prostředky a k tomu nějaké ty zbraně a další doplňky.

U nemovitostí jde o Maze Bank West Executive Office, Paleto Forest Gunrunning Bunker, Senora Desert Counterfeit Cash Factory, Great Chaparral Biker Clubhouse, 1561 San Vitas Street Apartment a 1337 Exceptionalists Way 10 Car Garage.

U vozidel potom o Dune FAV, Maibatsu Frogger, Enus Windsor, Obey Omnis, Coquette Classic, Turismo R, Pegassi Vortex, Huntley S, Western Zombie Chopper a Banshee.

Na závěr jsme si nechali zbraně, oblečení a testování: Compact Grenade Launcher, Marksman Rifle, Compact Rife, Stunt Race & Import / Export Outfits a Biker Tattoos.

Uvidíme, kdy bude Premium Edition oznámena. Podle dřívějších informací měla vyjít 23. března. Vypadá to ale na odklad a posunutí na duben 2018. Dostupná má být pro PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama