Co si Activision myslí o Medal of Honor?
Call of Duty Novinka Co si Activision myslí o Medal of Honor?

Co si Activision myslí o Medal of Honor?

Jan Bičan

Jan Bičan

9

Michael Sportouch, muž starající se o sérii Call of Duty v Evropě, je přesvědčen, že se neschyluje k přímé bitvě mezi Medal of Honor a Call of Duty: Black Ops.

Reklama

Přestože jsou si obě hry velmi podobné, Michael Sportouch tvrdí, že konkurence pro Black Ops je mnohem širší. „Respektujeme konkurenci, ale Medal of Honor není jediný titul, který k ní patří. Na trh se mimo jiné dostane páté Grand Turismo, Assassins Creed: Brotherhood a další, příčemž všechny tyto hry se budou bít o peníze potencionálních zákazníků. Máme však pocit, že Black Ops je opravdu fantastická hra. Nemáme tedy obavy, jsme ambiciózní a věříme si. Na konkurenci se díváme jako na celek,“ řekl Sportouch hernímu serveru MCV.

Včera se doslova roztrhl pytel s novými informacemi o sedmém Call of Duty. Upřesněn byl multiplayer a na internet se dostalo i poměrně rozsáhlé gameplay video ukazující jej v plné kráse. Studio Treyarch rovněž potvrdilo, že v blízké době dojde k odhalení kooperativního módu.

Call of Duty: Black Ops se do prodeje dostane 9. listopadu tohoto roku pro PC, Xbox 360 a PlayStation 3. Už teď se nemůžeme dočkat dalšího filmové zážitku. Co vy?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama