Co v PC verzi Batmana napraví prozatímní patch?
Batman: Arkham Knight Novinka Co v PC verzi Batmana napraví prozatímní patch?

Co v PC verzi Batmana napraví prozatímní patch?

Michal Burian

Michal Burian

34

Vyjde během několika týdnů, nachází se v testovací fázi.

Reklama

Společnost Warner Bros na oficiálních stránkách konečně promluvila o dlouho plánované opravě PC verze Batman: Arkham Knight, která od vydání trpí velkými problémy související s optimalizací. Prozatímní oprava se nachází v testovací fázi, dostupná má být během několika týdnů. Tedy za předpokladu, že vše půjde podle plánů. Mezitím vývojáři zveřejnili podrobnosti o zásadních opravách.

Pokud vše půjde podle plánů, tak nadcházející patch zahrne optimalizaci využití VRAM a zlepšení výkonu všech grafických karet (vyžaduje nejnovější ovladače), u AMD je stále v minimální specifikaci uváděna Radeon HD 7870 2GB. Co se týče robustnějšího nastavení ve hře, tak hráči dostanou možnost změnit nastavení frekvence snímků za sekundu. Na výběr bude 30, 60 a 90fps. Nastavit si budete moci Motion Blur, Chromatic Aberration a Film Grain. Přidaná bude volba pro "high" textury, možnost Adaptive V-Sync (pouze i Nvidie), VRAM Usage Meter a Mouse Sensitivity Slider a Mouse Smoothing.

Po nainstalování patche by se vám rovněž nemělo stávat, že textury budou v nízkém rozlišení a neměly by se opakovat problémy s hrou na mechanickém pevném disku.

Krom těchto změn studio Rocksteady pracuje na možnosti, aby hráči mohli přeskočit úvodní obrazovku a pochopitelně také na dodatečném obsahu a dalších aktualizacích. Zde je jako příklad uváděn Photo mód.

Nutno podotknout, že oprava byla slibovaná na srpen letošního roku, což pravděpodobně neklapne. Tím pádem lze očekávat, že budeme delší dobu čekat i na finální opravu PC verze, která by znamenala znovu uvedení PC verze nového Batmana do prodeje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama