CoD: Black Ops – čerstvá várka videí
Call of Duty Novinka CoD: Black Ops – čerstvá várka videí

CoD: Black Ops – čerstvá várka videí

Michal Maliarov

Michal Maliarov

14

Máme pro vás čtyři nová videa k chystané akční pecce Call of Duty: Black Ops. První dva prezentují dvě funkce multiplayeru, poslední dvojice pak předvede zombíky v HD kvalitě. Jdeme na to.

Reklama

První trailer vám představí funkci „Create a Class“, ve které šlo studio Treyarch mnohem dále, než v předchozích dílech. Uvidíte možnosti tvoření a customizace svého vojáka včetně změn a novinek. Druhý trailer ukáže Theater Mode, ve kterém můžete nahlížet na právě probíhající bitvu z očí režiséra (případně diváka). Uvidíte možnosti editoru, nastavení a další maličkosti. Jako třešničku na dortu pro vás máme pohled na zombíky a hororovou atmosféru ve vysokém rozlišení.

Zapomenout bychom nemohli ani na to, že Zombie videa obsahují velké spoilery ze singleplayerové kampaně. Především tedy závěrečnou animaci, titulky a nakonec i ochutnávku zombíků. Mnohem zajímavější je ale fakt, že si zahrajeme za známé postavy historie. Výběrově například za samotného prezidenta USA Johna Fitzgeralda Kennedyho. Nechte si chutnat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama