CoD: Black Ops – co-op v brzkém oznámení + zombíků se možná nedočkáme
Call of Duty Novinka CoD: Black Ops – co-op v brzkém oznámení + zombíků se možná nedočkáme

CoD: Black Ops – co-op v brzkém oznámení + zombíků se možná nedočkáme

Michal Maliarov

Michal Maliarov

8

Treyarch odhalilo v Los Angeles spoustu informací z multiplayeru nacházející akční FPS ze série Call of Duty – Black Ops, o čemž se můžete přesvědčit v přechozí novince. Pokud si ale myslíte, že tím novinky končí, pusťte se do čtení.

Reklama

Josh Olin v rozhovoru pro server Gamerzines řekl, že se studio ještě chystá odhalit kooperační režim. „Ještě jsme neodhalili co-op mód,“ řekl Olin na nedávném GamesComu. „Potvrdil jsem, že bude součástí Prestige a Hardened edice hry Black Ops možnost zahrát si čtyři úrovně World at War Zombies kooperačně. To je ale vše, co jsem říkal,“ dodal Olin.

„Co se týče samotného kooperačního režimu pro Black Ops, odhalení teprve příjde.“

Určitě se mnozí těší i na Zombie mód tolik oblíbený z titulu World at War. Jeho přítomnost ale studio shodilo výrokem, že už oznámili vše podstatné, co chtěli. „Už je to tak nějak vše,“ řekl Olin v rozhovoru pro CVG. „Pořád máme maličkosti, které chceme oznámit, to podstatné jsme už ale řekli.“

My tedy doufáme, že mezi ony maličkosti patří kromě kooperačního režimu také Zombie mód. Kdo by nechtěl zase střílet zombíky do kolen?

Jako poslední nemilou zprávou se jeví fakt, že se nedočkáme ani veřejné bety, která se dle některých spekulací měla objevit na Xbox Live a PSN. „V současné době už nám jede interní beta s mnoha studii Activisionu, tisíce lidí se jí účastní,“ řekl Olin na tiskovce v LA. „A to je prozatím jediná beta, na kterou se chystáme. Je bohužel pouze interní.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama