CoD: Black Ops – exkluzivní dedikované servery oznámeny
Call of Duty Novinka CoD: Black Ops – exkluzivní dedikované servery oznámeny

CoD: Black Ops – exkluzivní dedikované servery oznámeny

Michal Maliarov

Michal Maliarov

10

Activision a vývojářské studio Treyarch oznámily exkluzivní spolupráci s poskytovatelem dedikovaných serverů pro PC verzi jejich nadcházejícího titulu Call of Duty: Black Ops.

Reklama

Tím není nikdo jiný, než známá firma GameServers, jenž nabízí již několik let herní servery pro mnohé další multiplayerové tituly (např. Call of Duty 4, Battlefield: Bad Company 2 atd.). Právě další hrou, která bude mít dedikované servery, je CoD: Black Ops, jenž se k nim vrací po pauze s Modern Warfare 2.

Jak však hlásí stránka předobjednávek, za poskytnutí klasifikovaných serverů s limitem 18 hráčů bude muset uživatel platit 14,95 dolarů měsíčně. Na klasických serverech stojí měsíc necelý dolar, maximální počet hráčů je nastaven na 24 a podpora služby Teamspeak vyžene z kapsy další příplatek. Pokud si předplatíte několik měsíců dopředu, dostanete samozřejmě slevu.

,,Jsme velmi nadšeni, že nám Activision a vývojářské studio Treyarch tuto možnost nabídli. Byla by škoda ji odmítnout, již kvůli nespokojenosti s minulým dílem, který právě dedikované servery neumožňuje,“ řekl šéf GameServers David Aninowsky.

Komunitní manažér studia Treyarch, Josh Olin, sdělil, že spolupráce s GameServers dovolí vytvoření vysoce kvalitních privátních serverů, zatímco servery od samotného studia budou zcela zdarma, jak již bylo řečeno dříve. „Pokud si hráči budou chtít spustit klasifikovaný i normální server na svém PC, budou tak muset učinit přes GameServers,“ řekl Olin v rozhovoru pro IGN.

Call of Duty: Black Ops vyjde pro PC, Playstation 3, Xbox 360, DS a Wii 9. listopadu tohoto roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama