CoD: Black Ops – odhaleny další střípky kampaně
Call of Duty Novinka CoD: Black Ops – odhaleny další střípky kampaně

CoD: Black Ops – odhaleny další střípky kampaně

Michal Maliarov

Michal Maliarov

9

Mark Lamia poodhalil pro chystaný díl několik faktů včetně tendence hrát během singleplayerové kampaně za několik postav. Co nás ještě čeká?

Reklama

Dle prvotních trailerů by se mohlo zdát, že bude příběh vyprávěn stylem Assassin´s Creed. Člověk ležící na nemocničním lehátku vzpomíná a přemítá o tom, co se událo. Šéf Treyarchu, Mark Lamia, však uvedl věci na pravou míru:

„Příběh začíná s vyprávěním hned, jak dáte CD do mechaniky a pokračuje až do konce kampaně. Budete hrát během příběhu za různé důležité postavy, ale bude na vás pochopit, co se to vlastně děje,“ řekl Lamia.

„Je to neuvěřitelně napjaté a pohlcující, příběh je spjatý se vším, co děláte,“ pokračoval Lamia. Rozhodně nebudete říkat, že příběh a spojení nedává smysl. Budete ale přemítat, jak jednotlivé střípky do sebe zapadají. Budete to muset pochopit, protože tohle je Black Ops. Chceme oživit vše, co se v té době událo, ve velkém stylu.“

Singleplayerová kampaň tak začíná vypadat stále více zajímavě. Pokud to spojíme s nabušeným multiplayerem a skvělými herci, co se na zážitku podílejí, vyjde nám pořádná jízda. Už aby byl listopad.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama