CoD Elite se dočkal redesignu
Call of Duty Novinka CoD Elite se dočkal redesignu

CoD Elite se dočkal redesignu

Michal Maliarov

Michal Maliarov

1

Beachhead Studios se k vydání pokračování akce CoD: Black Ops patřičně připravují, což potvrdily i kompletním redesignem a obnovením služby Elite.

Reklama

Vizuální změny se týkají především horního menu, které nabízí uživatelům rychlý přístup k nejžádanějším funkcím a sekcím služby. Domovská stránka nyní také ukazuje nejen statistiky, jak daleko ve hře jste, ale také informace ohledně nadcházejících akcí a DLC přídavků.

Samotné menu pak nabízí zcela odlišné kategorie, které byly taktéž přepracovány. Kariéra se nyní třídí podle jednotlivých her a dokáže tak mnohem přehledněji ukazovat potřebné informace a detaily. Můžete zde také sledovat poslední zápasy, upravovat třídy a kochat se žebříčky.

Sekce Connect se přejmenovala na Clan HQ a jak již název napovídá, poskytne vám komplexní pohled na statistiky, odměny, bonusy a zkušenosti v jednotlivých klanech. Kategorie Competitions se maximálně věnuje akcím a soutěžím, stejně jako jednotlivým výzvám a dalším unikátním zápasům.

Ke konci naleznete sekci Improve, která se věnuje vašemu inventáři a zbraním, upgradům, perkům a rozličným bonusům. My HQ podle očekávání sjednocuje vaše výhry a osobní statistiky, stejně jako přátele a další sociální oblasti, jako jsou upozornění a pozvánky.

Závěrem ještě zmíním Elite TV, což je oblíbený mód pro sledování zápasů. Na změny se můžete podívat i osobně přes oficiální stránky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama