Codemasters se vrací k sérii GRID s novým dílem
GRID Novinka Codemasters se vrací k sérii GRID s novým dílem

Codemasters se vrací k sérii GRID s novým dílem

Michal Burian

Michal Burian

15
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Vyjde na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama

Codemasters se vrací k závodní sérii GRID. Společnost oznámila, že 13. září letošního roku na PC, PlayStation 4 a Xbox One vyjde nový díl s jednoduchým názvem GRID. Codemasters se tak rozhodli restartovat tuhle značku a nabídnout ji v jiném světle na současných platformách. Přesně to nasvědčuje tisková zpráva, kterou máme k dispozici. Vývojáři v ní lákají na závody napříč čtyřmi kontinenty a možností soupeřit proti Fernandovi Alonsovi, který je konzultantem hry a pomohl zlepšit řízení automobilů a jejich chování při závodění.

GRID (2019) přinese závody na čtyřech kontinentech v některých z nejslavnějších městských ulic a závodních okruhů na světě. Závodit se bude v módech Circuit, Street Racing, Ovals, Hot Laps, Point-to-Point a World Time Attack v kategoriích jako je GT, Touring, Stock, Muscle nebo Super-Modified.

GRID má být dokonalou rovnováhou s rizikem a odměnou pro všechny typy závodů. Řízení závodních vozů má vyžadovat cvik podobný simulátorům, zatímco příležitostní hráči se mohou vyřádit podobně jako v jiných závodních arkádách. K dobrému zážitku z hraní má dopomoci umělá inteligence a realistický systém poškození ovlivňující výkon a ovládání vozu. Pokud navíc budete bourat často do jednoho soupeře, může se z něho stát vaše nemesis a nezastaví se před ničím. Vaše počínání se vám bude snažit oplatit a pořádně vám znepříjemnit závod.

A odměny pro motivaci? Polepy a další vizuální vylepšení vašeho vozu, herní karty, achievementy a nějaká řidičská ocenění. Na paměti máte mít, že pokud se budete snažit získat místo na stupních vítězů, tak vám ho v singleplayeru bude znepříjemňovat umělá inteligence. Vítězství v šampionátu GRID World Series Championship nemá být jednoduché a rozhodně nebude zadarmo.

GRID se bude prodávat ve standardní edici a v takzvané Ultimate Edition, která vám zajistí přístup k první až třetí sezóně. Od Codemasters tak můžeme čekat postupné rozšiřování hry - pravděpodobně půjde o další závody, lokality a možná i vozy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama