Combat Wings: The Great Battles of WWII v detailech
Novinka Combat Wings: The Great Battles of WWII v detailech

Combat Wings: The Great Battles of WWII v detailech

Martin Cvrček

Martin Cvrček

1

Poté, co byla na E3 oznámena slušně vypadající letecká akce, se k nám dostala řada zajímavých detailů.

Reklama

Combat Wings v první řadě slibuje realistické chování letadel, přičemž si je budeme moci zkusit ve čtyřech kampaních. První z nich se týká legendární Bitvy o Británii, kde budete v roli čerstvě vycvičeného britského letce bránit Anglii proti letkám Luftwaffe, přičemž přijde na řadu i sestřel několika bombardérů.

Druhá kampaň připomíná válku v Severní Africe. Opět dostaneme na starost britského letce, tentokrát o poznání zkušenějšího, s nímž budeme ve společnosti tří kolegů podporovat ofenzívu proti jednotkám Afrika Korps, takže navštívíme třeba Tobruk, zúčastníme se útoku na El Alamejn pod vedením generála Montgomeryho a jen tak mimochodem zničíme německý konvoj ve Středozemním moři.

Ve třetí kampani, zaměřené na ruské letectvo, si zahrajeme za nezkušeného sovětského pilota při zoufalé obraně svaté matičky Rus, abychom mohli zanedlouho náckům všechno vrátit i s úroky při postupu na Berlín.

Poslední na seznamu je Pacifik, konkrétně bitva o souostroví Midway, kde se postavíme nebojácným japonským letcům, podporovaným Císařským námořnictvem.

Kromě čtyř kampaní nabídne Combat Wings také multiplayer, kde si budeme moci dosyta zalétat v módech jako Team Deathmatch, Deathmatch, Racing, Team Racing, Bomb-Target Hunting nebo klasický Survival.

Combat Wings: The Great Battles of World War II vyjde v září příštího roku pod hlavičkou City Interactive (správně, těch City Interactive), a to na PC, Xbox 360 a PlayStation 3, v jehož případě nás čeká i podpora PS Move. V průběhu tohoto roku by měla vyjít ještě Wii verze.

Další obrázky naleznete v galerii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama