Construction Simulator 2 bude z mobilů přenesen na PC a konzole
Novinka Construction Simulator 2 bude z mobilů přenesen na PC a konzole

Construction Simulator 2 bude z mobilů přenesen na PC a konzole

Michal Burian

Michal Burian

2
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Stanete se majitelem malé stavební firmy s cílem expandovat.

Reklama

Společnost astragon Entertainment oznámila rozšíření mobilní hry Construction Simulator 2 na počítače a konzole PlayStation 4 a Xbox One. Všechny tři nové verze dorazí na trh během letošního podzimu a převtělí hráče do majitele malé stavební firmy ve fiktivním americkém státě Westside Plains, kde budou mít šanci stát se největším magnátem nemovitostí v celém regionu. K dosažení tohoto cíle máte k dispozici 36 licencovaných vozidel a stavebních strojů známých výrobců jako jsou Caterpillar, Liebherr, Palfinger, Bell Equipment, ATLAS a STILL.

Ve hře se postupně dostanete ke všem pracím souvisejícím se stavbou, ať už mluvíme o vykopání jámy pro základy, lití betonu nebo ovládání gigantických jeřábů. Zároveň můžete bez omezení prozkoumávat otevřený herní svět a získávat zkušenosti z úspěšně dokončených stavebních prací. Ty vám zajistí potřebné zkušeností body pro vylepšení vámi vybraných dovedností společně s finančními prostředky pro další expanzi společnosti a jejího vozového parku, abyste zvládli náročnější a lukrativnější stavby.

Budete se starat o zahradu, stavět obytné budovy, byty a průmyslové sklady, opravovat rozpadající se silnice, rekonstruovat železniční mosty a samozřejmě dopravovat potřebný materiál na místo. K těmto a dalším náročným úkolům v rámci misí se budete moci spolehnout na buldozer D8T, rýpadlo s nakladačem, speciální sklápěč, nákladní jeřáb, kolový nakladač atd. Když nebudete mít dostatek financí pro koupi stroje, můžete si ho za menší investici pronajmout.

Na detaily o vylepšení pro PC a konzole si musíme počkat. Na mobilech s operačními systémy iOS a Android je Construction Simulator 2 považován za nejkomplexnější simulátor stavby. Koupit si ho můžete pro iPhone, iPad a Android za 3,99 eur/140 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama