Cory Barlog spolupracuje s Avalanche na hře Mad Max
Mad Max Novinka Cory Barlog spolupracuje s Avalanche na hře Mad Max

Cory Barlog spolupracuje s Avalanche na hře Mad Max

Roman Hauk

Roman Hauk

2

Známý vývojář Cory Barlog, který stál za vznikem druhého dílu God of War, dle informací spolupracuje na připravované hře podle filmového hitu Mad Max.

Reklama

Pokud v některých rozhovorech padne slovo o herci Melu Gibsonovi, jistě se některému z vás vybaví film Mad Max (Šílený Max) z roku 1976 (a jeho pokračování), ve které se ujal hlavní role. Tento film se roku 2012 dočká již čtvrtého pokračování a s ním má vyjít i hra inspirovaná šíleným post-apokalyptickým světem filmu.

Od roku 2008 na hře spolupracuje Cory Barlog, vývojář God Of War II, s vývojářským studiem Avalanche, tvůrců známé série Just Cause. I když toto studio o samotné hře mlčí, podalo alespoň informaci, která potvrzuje spolupráci s tímto vývojářem. „Ano, Barlog skutečně pracuje s námi v našem rodném Stockholmu, jak jste již mohl vyčíst z našeho kanálu na Twitteru," sdělil Christofer Sundberg pro web Eurogamer. Tento zahraniční portál se také optal, jestli Avalanche vytváří i některé další tituly. Sundberg odpověděl kladnou, ale nepříliš jasnou otázkou, nýbrž podle jeho slov bychom se mohli dočkat až tří her od tohoto studia v průběhu dvou let. Avšak tato zpráva nebyla nijak oficiálně potvrzena.

Mad Max, hra podle filmového zpracování, by se měl objevit v blízkosti data, kdy bude film uveden na plátna kin, což lze očekávat v roce 2012. Ten ponese název Mad Max 4: Fury Road a v hlavních rolích uvidíme Toma Hardyho a Charlize Theron. Zatím neexistují žádné informace o platformách, na kterých by se hra měla objevit ani další bližší detaily. V případě novinek vás budeme ihned informovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama