Cosplayer se svým oblekem Batmana zlomil rekord za nejvíce funkčních gadgetů
Novinka Cosplayer se svým oblekem Batmana zlomil rekord za nejvíce funkčních gadgetů

Cosplayer se svým oblekem Batmana zlomil rekord za nejvíce funkčních gadgetů

Jan Kalný

Jan Kalný

9

Batarangy, kamera, vypouštěč plynu, Grapnel Gun, komunikační rádio, sledovací zařízení... to je jen hrstka toho, co není ve výtvoru Juliana Checkleyho jen na ozdobu (z větší části).

Reklama

Ne každý den se stává, že někdo zlomí rekord v tak na první pohled banální věci, jako je funkcionalita cosplaye. A přece se stalo - britský cosplayer Julian Checkley, který dělá cosplaye už od svých sedmnácti let (začínajíc s Vaderem ze Star Wars), takový rekord zlomil svým oblekem Batmana.

Ten má dohromady 23 „plně” funkčních gadgetů. Samozřejmě řada z nich nefunguje tak, jak by správně měla, například zábleskový granát vás vážně neoslepí. Některé gadgety jsou navíc pojaty s trochou důvtipu, některé jsou úplně smyšlené a otázkou je, nakolik užitečné. Celý cosplay je ale inspirovaný designem Batobleku z Batman: Arkham Origins.

Ve videu níže se můžete podívat na několik gadget v akci, ale tohle je celý seznam:

1. Vystřelovač fireballů2. Dvě obrazovky na rukavicích3. Sledovací zařízení4. Projektor Batsignálu5. Skládací Batarang6. Grapnel Gun 7. Plynová maska8. Pneumatická tranq. zbraň9. „Ultrasonické protipsí zařízení10. Čtyři Bat-shurikeny11. UV lampa12. Dva granáty ložiskových kuliček13. Svítilna na rukavici14. Medi-kit15. Balík s baterií16. Laser17. Bat-kamera18. Paralyzér 19. Vypouštěč plynu 20. Dvě kouřové bomby21. Bat-čutora22. Skrytý laryngofon23. Oboustranná vysílačka

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama