Cossacks 3 umožní měnit rychlost hry
Cossacks 3 Novinka Cossacks 3 umožní měnit rychlost hry

Cossacks 3 umožní měnit rychlost hry

Michal Burian

Michal Burian

5

Multiplayer bude pro 8 hráčů.

Reklama

Třetí díl oblíbené real-time strategie Cossacks měl vyjít do konce letošního roku. Bohužel se tak nestane, novým předpokládaným termínem je březen 2016. Samotné testovány bety má začít v následujících dnech/týdnem.

Zatím se musíme spokojit s novými informacemi. Potvrzeno bylo, že Cossacks 3 umožní měnit rychlost hry (Fast Mode a Slow Mode) nebo si sami na stupnici zvolíte rychlost, která vám bude vyhovovat. Multiplayer potom má podporovat až 8 hráčů, chybět nebude ani kooperativní hraní. Tvůrcům se prý podařilo dosáhnout vysoce pokročilé umělé inteligence.

Na začátku roku 2016 se máme dočkat nového gameplay videa, které ukáže námořní jednotky.

Cossacks 3 v bodech

Úchvatná historická realtimová strategie. Hra se odehrává v Evropě 17. a 18. století. Pět historických kampaní pro jednoho hráče. 12 hratelných národů: Rakousko, Francie, Anglie, Španělsko, Rusko, Ukrajina, Polsko, Švédsko, Prusko, Benátky, Turecko a Alžírsko Grandiózní bitvy až s 10 000 jednotkami. Realistická fyzika kulek a dělových koulí. Krajina má významný vliv na taktiku boje. Nekonečno variant bitev proti počítači na náhodných mapách. Přizpůsobivý generátor náhodných map s výběrem požadované krajiny.

Informace poskytl moderátor českého oficiálního fóra Cossacks 3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama