Counter-Strike: Global Offensive se dočká nových map
Counter-Strike: Global Offensive Novinka Counter-Strike: Global Offensive se dočká nových map

Counter-Strike: Global Offensive se dočká nových map

Martin Cvrček

Martin Cvrček

17

Valve v případě nového Counter-Strike nezahálí, a tak nás čeká první větší update, přidávající především dvojici map.

Reklama

Hra je venku teprve chvíli, ale Valve už začíná s přidáváním nového obsahu, a tak se můžeme těšit na dvě nové mapy. První z nich je de_vertigo, kterou můžete znát už z Counter-Strike 1.6. Ano, to je ta mapa odehrávající se v horních patrech mrakodrapu, která byla výjimečná především tím, že pokud jste z mrakodrapu skočili, začala vaše postava docela slušně vřískat.

Druhá mapa ponese název ar_monastery, a podle prvního screenshotu, jenž můžete vidět níže, se bude odehrávat v prostředí jakéhosi čínského hradu. Hlavní ale je, že jde o mapu pro mód Arms Race, jenž se doteď mohl pyšnit jen dvěma mapami.

Kromě map však nový update obsáhne i vylepšený matchmaking pro Competitive mód v rámci klasický map, stejně jako opravu řady bugů. Vydání je přitom naplánováno ještě na dnešek, díky časovému posunu bychom však čekali vydání spíše během noci. A teď už ke screenshotům, Valve totiž zveřejnilo jeden obrázek i z Vertigo, který naznačuje, že sebevražedné skákání bude zase hodně častou a oblíbenou aktivitou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama