Counter-Strike: Global Offensive se dočkal překopání hitboxů a animací
Counter-Strike: Global Offensive Novinka Counter-Strike: Global Offensive se dočkal překopání hitboxů a animací

Counter-Strike: Global Offensive se dočkal překopání hitboxů a animací

Martin Cvrček

Martin Cvrček

19

Dlouho očekávaná aktualizace konečně dorazila a s hitboxy by už neměly být problémy.

Reklama

Možná si vzpomínáte, že jsme vás v minulosti informovali o snaze Valve udělat něco s hitboxy v Counter-Strike: Global Offensive. Jednoduše řečeno nebyly úplně ideální a tvůrci slibovali, že se jim podívají na zoubek. A skutečně tak učinili.

Dnešní aktualizace hry se totiž nese především v duchu překopání koster (skeletonů) postav a hitboxů. Obojí by nyní mělo lépe odrážet to, co vaši nepřátelé a spolubojovníci opravdu dělají. Předělání skeletonu pak znamená především úprava všech animací a dokonce i přidání některých nových. Příkladem může být deaktivace bomby, výměna zbraní nebo lezení po žebřících, na jehož účet hráči vtipkují už řadu let. S tím je ale teď očividně konec.

Valve přitom tvrdí, že animace budou dál upravovat a prosí hráče o zpětnou vazbu. Ta nepochybně přijde, otázka je, nakolik bude konstruktivní. I když jsou změny v tomto směru vítané, nepochybně se objeví názory tradicionalistů, že je každá novinka zbytečná a že starý systém byl stejně lepší. Možné to je, ale když nic jiného, CT už aspoň nedeaktivují bombu telekinezí jako rytíři Jedi.

na nové animace se můžete podívat díky následujícímu videu (thx BůhOnty).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama