Counter-Strike: Global Offensive v novém videu
Counter-Strike: Global Offensive Novinka Counter-Strike: Global Offensive v novém videu

Counter-Strike: Global Offensive v novém videu

Martin Cvrček

Martin Cvrček

23

Na internetu se zčista jasna objevil gameplay trailer nového Counter-Strike. K vidění je toho docela dost.

Reklama

Ačkoliv je celý trailer poměrně krkolomně sestříhán, hlavní je, že jde nejspíš o holé gameplay záběry z PC verze, žádné přidané efekty ani nic dalšího. Díky tomu můžeme přesně vidět, co od nového Counter-Strike čekat.

Všechny ukázky pochází z map cs_office, de_aztec a de_dust2. Dust2 se sice vizuálně celkem změnil, každý znalec ale hned pozná, že z designového hlediska zůstalo všechno při starém, což je jen a jen dobře.

Zároveň zůstaly při starém i zvuky (aspoň prozatím) a také achievementy, jež jsou očividně totožné s CS: Source. Dále si všimněte nového UI. To podle nás působí trochu rušivým dojmem, ale snad nebude problém si na to během chvíle zvyknout. Mimo jiné lze také v akci vidět slibně vypadající paralyzér.

Zkrátka, i když se zase najde něco, z čeho budou chtít leckteří „progameři“ skákat z mostu, Global Offensive stále vypadá víc než slibně. A než zase propukne nějaký flame, radši připomínáme jednu z prvních informací, že GO nemá nahradit původní 1.6 ani Source, jde pouze o modernější alternativu.

thx RockMax

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama