Counter-Strike Source nyní i na Macu + velký update
Novinka Counter-Strike Source nyní i na Macu + velký update

Counter-Strike Source nyní i na Macu + velký update

Michal Maliarov

Michal Maliarov

8

Valve oznámilo, že se CS Source dočkal velkého updatu, a také si to šine na Steam pro uživatele počítačů Mac. Titul lze hrát s využitím Steamu, což znamená, že pokud máte CS Source na PC, máte jej i na Macu.

Reklama

Titul nyný také podporuje společný multiplayer pro obě platformy a nadílku nových funkcí. Nové statistiky kol/celkových úspěchů vám dávají nahlédnout na to, jak si ve hře vedete. Můžete sledovat své trumfy i své smrti a porovnávat se s ostatními hráči. Pokud vám to nejde, máte možnost pořádně natrénovat každou zbraň, aby vaše úspěchy nebyly dílem náhody.

Do hry bylo přidáno přes 140 nových achievementů, jež pokrývají všechno možné, od zneškodňování bomb a pistolových zápasů až po vaše první trefy. Herní žebříčky pak byly vylepšeny o funkce samotného Steamu, jakými jsou např. avatary profilů.

Samozřejmostí bylo přidání několika obecných updatů, které opravují chyby a tuní pod kapotou další maličkosti, jež dělají hru stabilnější. Milým bonusem je vylepšená Death Cam kamera, díky které nebude problém zjistit, kdo vás poslal na onen svět.

Na oslavu nabízí Valve nový Counter-Strike Source za cenu necelých 5 liber (cca 143,- Kč) po dobu dvou dní, počínaje dneškem. Takže neváhejte a stahujte.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama