Crash Bandicoot 4 poráží v prodejích Star Wars: Squadrons
Star Wars: Squadrons Novinka Crash Bandicoot 4 poráží v prodejích Star Wars: Squadrons

Crash Bandicoot 4 poráží v prodejích Star Wars: Squadrons

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Velmi těsný souboj vyhrává Activision se svou plošinovkou.

Reklama

Crash Bandicoot 4: It's About Time, nejnovější titul ze série Cras Bandicoot, tento týden porazil v britských prodejích Star Wars: Squadrons, simulátor vesmírných soubojů ze světa Hvězdných Válek. Rozdíl v prodejích krabicových verzí byl mezi těmito dvěma hrami pouze 1000 kusů.

Nejnovější Crash Bandicoot navazuje na úspěšné remaky první tří her, které vyšly v roce 2017 jako součást N.Sane Trilogy, a na Crash Team Racing, jenž se dočkal vydání v roce 2018 jako Crash Team Racing: Nitro Fueled. Čtvrtý díl je zcela nový a kombinuje moderní prvky s těmi nostalgickými tak, aby skvěle vyhovoval jak novým hráčům, tak zasloužilým veteránům.

Společnost Electronic Arts se vytáhla s titulem Star Wars: Squadrons. Vesmírná bojová hra, kde hráč usedne do kokpitu stíhačky a bude bojovat na straně Rebelů, nebo Impéria. Hra nabídne příběhovou kampaň, která je zasazena do událostí po zničení planety Alderan. Skutečným lákadlem bude ovšem multiplayer.

Pokud jde o prodej krabicových verzí, tak zde se hře Star Wars Squadrons zvlášť nedařilo. Celkové prodeje v této oblasti byly o 72% nižší než tomu bylo u předešlého titulu od společnosti Electronic Arts, Star Wars Jedi: Fallen Order. Prodeje digitálních verzí zatím nebyly zveřejněny. Důvodem pro nízké prodejní číslo u krabicových verzí her může být právě silnější prodeje v oblasti těch digitálních, což je pravděpodobně způsobené světovými problémy okolo Covidu-19.

Crash Bandicoot 4: It's About Time se potom nejlépe prodával na PlayStation 4, kdy celkové procento tržeb z této platformy bylo 68%, zbylých 32% připadalo na Xbox One.

Níže se můžete podívat na seznam nejprodávanějších titulů k 3. říjnu, dle GFk od serveru Gamesindustry:

  1. Crash Bandicoot 4: It's About Time
  2. Star Wars: Squadrons
  3. Super Mario 3D All-Stars
  4. Animal Crossing: New Horizons
  5. Marvel's Avengers
  6. Mario Kart 8: Deluxe
  7. Minecraft Dungeons
  8. Minecraft (Switch)
  9. Mafia: Definitive Edition
  10. Mafia Trilogy

Můžeme si rovněž všimnout, že náš český klenot se na vrchních příčkách od svého vydání moc dlouho neudržel. Zatímco před necelým týdnem byly Mafia: Definitive Edition a Mafia Trilogy na místech v první pětce, dnes oba tyto tituly stojí na posledních místech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama