Crash Bandicoot N.Sane Trilogy se prodává nejlépe z letošních exkluzivit
Crash Bandicoot Novinka Crash Bandicoot N.Sane Trilogy se prodává nejlépe z letošních exkluzivit

Crash Bandicoot N.Sane Trilogy se prodává nejlépe z letošních exkluzivit

Michal Burian

Michal Burian

9

Dokonce jde o druhou nejrychleji prodávanou hru v letošním roce ve Velké Británii.

Reklama

Společnost Activision je po víkendu jistě spokojena. Hra Crash Bandicoot N.Sane Trilogy vyšla teprve v pátek a už se zapisuje do historie. Vylepšená trilogie populárního Crashe dokázala ve Velké Británii při své premiéře prodat tolik kusů, že se stala nejrychleji prodávanou exkluzivitou letošního roku ve Velké Británii. O Crash Bandicoot N.Sane Trilogy tak byl v prvních dnech větší zájem než o akční RPG titul Horizon: Zero Dawn.

Crash je zároveň druhou nejrychleji prodávanou hrou vydanou v roce 2017 v UK. Ikonická postavička PlayStationu nedosáhla jen na Ghost Recon: Wildlands. Není tak divu, že trilogie je bez debat nejprodávanější hrou minulého týdne na ostrovech.

Activision už stihl poděkovat za velký zájem a Eric Hirshberg v rozhovoru pro GamesIndustry.biz naznačil, že trilogií to nekončí. Podle jeho slov mělo jít o experiment, zda hráči skutečně chtějí návrat Crashe.

„Ze strany fanoušků vidíme opravdovou vášeň, která by mohla vést k dalším věcem.“

A jen tak mimochodem, o Call of Duty: Modern Warfare Remastered (zatím jenom ve verzi pro PS4) nebyl ve Velké Británii moc velký zájem. Hra skončila až na 32. místě.

Nejprodávanější hry minulého týdne ve Velké Británii

Crash Bandicoot N.Sane Trilogy (novinka) Micro Machines World Series (novinka) Grand Theft Auto V Forza Horizon 3 FIFA 17 Overwatch Elite Dangerous (novinka) Mario Kart 8 Deluxe DiRT 4 Rocket League

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama