CREO modular exo-armor z The Surge na screenshotech
The Surge Novinka CREO modular exo-armor z The Surge na screenshotech

CREO modular exo-armor z The Surge na screenshotech

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

3

Deck13 představuje výbavu své hry.

Reklama

Dnešní sada obrázků ze hry The Surge od studia Deck 13 a vydavatele Focus Home Interactive opravdu není velká, ale představuje nám blíže jednotlivé sady typů brnění od ingame společnosti CREO, ve kterém můžete "vyrazil zachránit svět". Najdete zde celkem 3 typy.

Liquidator

Zbroj Liquidator je vybavena přídavnými průmyslovými doplňky tak, aby byla použitelná v oblastech, náchylných k úniku nebezpečných látek. Je vytvořena podle sloganu "kvalitními ochrannými pomůckami k nejbezpečnějšímu pracovišti". Liquidator poskytuje velmi silnou ochranu lidí vůči záření, ohni a únikům jedovatých látek, kombinovanou s mobilitou zevního skeletu.

Proteus

Proteus je u společnosti CREO zlatou střední cestou mezi sety ochranných brnění. Tuto experimentální sadu vybavení používá i bezpečnostní personál CREOa. Proteus je moderní a lehké brnění, poskytující lidem menší možnosti regenerace zdraví. Potřebuje ale střední velikost napájecího jádra pro poskytnutí energie implantátů.

Lynx/MG Gorgon/Black Cerberus

Na posledním obrázku je několik různých zbrojí. Lynx byl vyvinut pro pracovníky, kteří vyžadují rychlost, flexibilitu a přesnost. Převyšuje daleko standardní zařízení a to díky výkonné hydraulice. Nepotřebuje až tak výkonné jádro, ale vše je to na úkor menší fyzické a elementární ochrany proti záření a jiným nebezpečím, na které můžete v prostředí narazit. Na obrázku jsou vidět části brnění MG Gorgon a Black Cerberus, které poskytují obrovské bezpečí a jsou vyloženě určeny pro zvládání nepokojů.

Ve hře Surge má mít každý kus výbavy svůj účel, ale často nejsou původně vůbec určeny pro boj. Podle Decku13 budou moci hráči najít a vybavit se "tisícem různých kombinací kusů předmětů pro ochranu v boji". Ať už jde o průmyslové, výrobní kousky, nebo ty určené pro zvedání a manipulaci s nebezpečnými materiály.

The Surge vyjde pro PlayStation 4, Xbox One a pro PC v roce 2017.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama