Crossout dostal novou frakci
Crossout Novinka Crossout dostal novou frakci

Crossout dostal novou frakci

Michal Burian

Michal Burian

Přichází s ní vznášedla, laserové zbraně a další sci-fi součástky. A také dvě nové mapy.

Reklama

Targem Games a Gaijin Entertainment ohlašují vydání aktualizace 0.8.0 pro Crossout, post-apokalyptickou akční MMO hru. Přichází Děti Úsvitu, skupina bezcitných vědců, kteří se jako již šestá frakce zapojují do bitvy o vládu nad pustinami. V jejich výbavě najdete spoustu pokročilých technologií, jako jsou vznášedla a tesla kanóny, nové kabiny a konstrukční součástky. Navíc byly přidány dvě nové mapy a jeden nový PvE raid.

Děti Úsvitu: bezcitní vědci s pokročilou technologií

Založená skupinou talentovaných vědců, kterým se povedlo uniknout ničivým následkům epidemie Crossout, frakce Děti Úsvitu používá tu nejpokročilejší technologii, která se do této chvíle v Crossoutu objevila. Nejvýraznějším zástupcem této technologické nadvlády jsou vznášedlové motory, které dovolují jejich bojovým strojům levitovat nad libovolným povrchem – tedy pokud nad strojem neztratí kontrolu. Vyřazené motory nepřátelskou palbou, nebo i zpětný ráz vytvořený střelbou z jejich silných děl – to vše má vliv na výslednou stabilitu – je tedy velmi důležité si vše před bitvou v testovací jízdě pořádně vyzkoušet. Ti, kteří radši zůstávají pevně na zemi, mohou použít nová celokovová kola Lunar IV, která původně vznikla pro použití na drsném terénu Rudé planety a jiných vesmírných těles – od těch se naštěstí pustina moc neliší.

Arzenál nových zbraní, se kterými do hry Děti Úsvitu vstupují, je mixem působivé nové technologie a improvizace. Tesla kanón Spark III může řetězovým bleskem útočit na několik nepřátel naráz, zatímco plazmový vrhač Quasar pálí koule rozžhavené plazmy, které po dopadu explodují a poškozují vše okolo. Pro boje na blízko používají tito vědci chlazené bojové lasery, schopné nepřetržité střelby bez přehřátí. Mezi novými moduly najdete pokročilý zaměřovač, který dokáže zvýraznit a sledovat protivníky, nejsilnější, ale i nejnebezpečnější generátor energie, generátor štítů a dalších 15 nových součástek.

Nový PvE Raid: Chase

V nejnovějším PvE raidu v Crossoutu s názvem Chase mají hráči za úkol zachytit cenný náklad předtím, než dorazí do svého cíle. Náklad vezou dva těžce vyzbrojené transporty a ukořistit ho lze jen pomocí dobré týmové spolupráce a načasování - ideálně v momentě, kdy se protivníkovy silné kanóny nabíjejí. V ten samý moment se ale hráči musí bránit hordě nepřátelských nájezdníků, kteří - ač nejsou silně vyzbrojení – jsou více než schopní vykolejit i pečlivě naplánovaný plán útoku.

Nové lokace „Cursed Mines” a „Broken Arrow”

Na hráče v Crossoutu 0.8.0 čekají dvě nové mapy plné výzev. První z nich jsou Cursed Mines - labyrint dolů a výkopů, ideální místo pro přepady a neočekávané útoky. Přeživším doporučujeme, aby cestovali ve skupinách a neustále sledovali svůj radar! Na mapě Broken Arrow, místě bývalého kosmodromu, probíhá hlavní bitva okolo neutrální základny uprostřed mapy, kterou obklopují hory a ke které se dá dostat skrz tunely. Odstřelovačům doporučujeme, aby si našli dobré místo na jednom z mnoha kopců a sledovali jedno z vyústění tunelu.

Crossout je online akční hra s vozidly, která se odehrává v post-apokalyptickém světě zničeném invazí mimozemšťanů a nevydařenými experimenty s genetickými modifikacemi, a hráčům poskytuje plnou kontrolu při konstruování, vylepšování a upravování po zuby ozbrojených vozidel určených k ničení nepřátel v otevřených bitkách jeden na jednoho. Crossout nabízí hráčům tisíce možností při navrhování vozidel včetně výběru tvaru, pancéřování, zbraní, podpůrných systémů a kosmetických doplňků.

Crossout je free-to-play a zahrajete si ho na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama