Crying is not Enough sází na atmosféru podobně jako Alan Wake
Crying Is Not Enough Novinka Crying is not Enough sází na atmosféru podobně jako Alan Wake

Crying is not Enough sází na atmosféru podobně jako Alan Wake

Michal Burian

Michal Burian

1
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

V kůži Jacoba budeme na temném místě hledat svou ztracenou ženu.

Reklama

Temný hřbitov, pitevna, strašidelné budovy, podivní nepřátelé, výbuchy, brutalita, krev, padající helikoptéra. To je jen část toho, co zažijeme v survival hororu Crying is not Enough. Dvoučlenné řecké studio Storyline Team pracuje na tomhle titulu již od února 2013 a odvážlivci se v něm vžijí do pětatřicátníka Jacoba Heltena, který si projde velmi složitou situací. Několik týdnů po autonehodě se jeho žena začala zotavovat, její zdravotní stav se výrazně zlepšoval, ale poté záhadně zmizela z nemocnice. Ve stejnou noc se neznámá žena dostane k Jacobovi a tvrdí mu, že ví, kde jeho žena Claire je. Zároveň prohlašuje, že je ochotná mu pomoci.

Jacob se vydává svou milovanou hledat. V tomto okamžik začíná temná cesta na mysteriózní vzdálené místo, kde hlavní hrdina brzy pochopí, že vše do sebe zapadá a jeho žena je součástí hádanky, kterou musí rozlousknout. Hráči se mají připravit na drsné situace, všelijaké bláznivé nepřátele, různé hádanky a ke slovu se dostane i nenávist, strach a intriky. To vše vás bude nutit přizpůsobit svůj herní styl a snažit se přežít.

Crying is not Enough se hraje z pohledu třetí osoby a jak vidno, tvůrci se zřejmě inspirovali atmosférickým dobrodružstvím spisovatele Alana Wakea. V některých pasážích zase titul připomíná povedený Resident Evil 7 (možná i The Evil Within 1 a 2). Nezbývá než se o kvalitách přesvědčit na vlastní kůži, možnost máme od 8. června, kdy hra vychází na PC prostřednictvím Steamu. PS4 a Xbox One verze dorazí ve třetím čtvrtletí letošního roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama