Crypt of the Necrodancer dostalo po 5 letech nový update
Novinka Crypt of the Necrodancer dostalo po 5 letech nový update

Crypt of the Necrodancer dostalo po 5 letech nový update

Jan Urbančík

Jan Urbančík

Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Vývojáři zároveň lákají na něco ještě většího.

Reklama

Rytmická roguelite hra Crypt of the Necrodancer vyšla už v roce 2015 a slavila velký úspěch. Postupně se dočkala nového obsahu a vývojáři z Brace Yourself Games o 3 roky později vydali titul Cadence od Hyrule, crossover Necrodancera a The Legend of Zelda. Postupem času se však studio začalo zaměřovat na další hry, jako taktické Phantom Brigade či budovatelskou strategii Industries of Titan. Vypadalo to, že Neocrodancer už je minulostí, ale nakonec tomu tak není.

Vývojáři se totiž znovu ozvali na Twitteru a přinesli skvělou zprávu, Crypt of the Necrodancer dostává po více než 5 letech nový update na verzi 3.0. Ten přináší opravdu hromadu novinek, které si podrobně můžete prohlédnout zde. Těmi hlavními jsou každopádně zkrácené načítací časy, možnost uložení hry při vypnutí, No Beat Mode, vylepšený level editor, lepší ovládání přes gamepad a podpora Steam Decku.

Ani to však není všechno. Studio totiž láká na to, že jde pouze o náznak něčeho většího, co přijde už brzy. Půjde o plnohodnotné pokračování? Budeme se muset nechat překvapit. Do té doby si ale hráči mohou užívat vylepšeného Necrodancera.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama