Crytek přesunul Hunt: Showdown do early access
Hunt 1896 Novinka Crytek přesunul Hunt: Showdown do early access

Crytek přesunul Hunt: Showdown do early access

Michal Burian

Michal Burian

21
Platformy Windows PC

Za multiplayerový mix chce 29,99€.

Reklama

Necelý měsíc trvala uzavřená alfa akce Hunt: Showdown. Do testování bylo postupně pozváno více a více hráčů. Před několika dny se ale servery zavřely a Hunt: Showdown se 22. února objevil v předběžném přístupu na Steamu. Crytek vyhodnotil, že first-person akce s lovem hráčů a nebezpečných příšer je připravena vstoupit do early access.

V předběžném přístupu na Steamu by Hunt: Showdown měl být minimálně dvanáct měsíců. Vývojáři mohou tuto časovou osu prodloužit nebo zkrátit. Vše záleží na zpětné vazbě hráčů. Tu bude Crytek shromažďovat po dobu několika měsíců a poté sestavovat vývojový plán. Postupně bude titul obohacován o nové vybavení (včetně zbraní), mutanty, rozmanitější lovce, herní módy, crafting a další mapy.

V současné podobě se Hunt: Showdown prodává za 29,99€. S blížícím se dokončením cena poroste, stejně jako u jiných projektů v předběžném přístupu. Zároveň byly odhaleny minimální a doporučené požadavky, které naleznete níže.

Připomeňme, že Hunt: Showdown je multiplayerová akce s příměsí hororu, která vás zavede do nebezpečných bažin, kde společně s dalším hráčem máte za úkol najít a zabít monstrum. O trofej ale usilují i další týmy. Pozor si tak musíte dávat nejen na nebezpečné zvíře, ale rovněž další hráče.

Minimální systémové požadavky

Vyžaduje 64bitový procesor a operační systém Operační systém: Windows 7 64bit Procesor: Intel i5 @ 2.7GHz (6. generace) nebo AMD Ryzen 3 1200 Operační paměť: 8 GB RAM Grafická karta: NVIDIA GeForce GTX 660 TI nebo AMD Radeon R9370 DirectX: Verze 11 Připojení: Širokopásmové připojení k internetu Pevný disk: 20 GB volného místa Zvuková karta: kompatibilní s DirectX

Doporučené systémové požadavky

Vyžaduje 64bitový procesor a operační systém Operační systém: Windows 10 64 bit Procesor: Intel i5 @ 3.2 GHz (6. generace) nebo AMD Ryzen 5 1400 Operační paměť: 12 GB RAM Grafická karta: NVIDIA GeForce GTX 970 4 GB nebo AMD Radeon R9 390X DirectX: Verze 11 Připojení: Širokopásmové připojení k internetu Pevný disk: 20 GB volného místa Zvuková karta: kompatibilní s DirectX

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama