CS: Global Offensive obsahuje narážky na další Half-Life
Counter-Strike: Global Offensive Novinka CS: Global Offensive obsahuje narážky na další Half-Life

CS: Global Offensive obsahuje narážky na další Half-Life

Martin Cvrček

Martin Cvrček

11

Páčidlové protesty nejsou všechno, jeden z testerů nového Counter-Strike nedávno objevil čtveřici zajímavých obrázků, které přidal poslední patch.

Reklama

První z nich, logo společnosti BlueMesa airlines, není nijak zvlášť zajímavé. Plakát s páčidlem a nápisem Raising the Bar už je ale lepší. A co teprve dva obrázky popsaných tabulí. Snad každého trknou jména Barney C. (Barney Calhoun), Gordon (Gordon Freeman), přeškrtnutý Eli (zesnulý Eli Vance) a Breen (Wallace Breen, hlavní antagonista HL2). Ale to není zdaleka všechno.

Druhá tabule totiž obsahuje kromě jiného i žádost o větší množství vybavení do zimního prostředí. A kde se má další Half-Life odehrávat? V arktické oblasti. Ale to ještě není všechno. Na obrázcích totiž fanoušci objevili také neúplně smazaný obrazec připomínající tvář Gordona Freemana, a také nápis S6MU. Když ho zadáte do obrázků Googlu, co vidíte jako jeden z prvních obrázků? Foto jakéhosi ledoborce, připomínajícího loď Borealis. Náhoda? Možná.

Jak už to tak bývá, napadají nás dvě možnosti. Buď si z nás Valve akorát dělá srandu, což je bohužel docela dost možné, nebo jde o skutečné náznaky dalšího dílu, které Valve vypustili poté, co prohlásili za trolling většinu v prosinci objevených věcí. K současným obrázkům se zatím nijak nevyjádřili, a pokud tak udělají nebo to přeroste v něco většího, budeme vás o tom samozřejmě informovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama