Čtvrtá sezóna dorazí do konzolového PUBG 27. srpna
Novinka Čtvrtá sezóna dorazí do konzolového PUBG 27. srpna

Čtvrtá sezóna dorazí do konzolového PUBG 27. srpna

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Cross-play mezi PlayStationem 4 a Xboxem One posléze začátkem října.

Reklama

Čtvrtá sezóna v PC verzi hry PlayerUnknown´s Battlegrounds je již v plném proudu a dnes PUBG Corporation na herním veletrhu Gamescom zveřejnilo datum, kdy se tato sezóna podívá i na domácí konzole. To bylo stanoveno na 27. srpna. Zároveň společně se čtvrtou sezónou se konzole dočkají i rychlejších updatů do budoucna, které budou přicházet již dva týdny po jejich vypuštění na PC.

Společnost dále ohlásila očekávané spuštění cross-platform hraní mezi PlayStationem 4 a Xboxem One. Hráči na test serverech se tohoto společného válčení dočkají již v druhé polovině září. Začátkem října se posléze tento update podívá i na standardní servery.

A jaké novinky vlastně čtvrtá sezóna přináší? Hlavní změnou se jistě stává vizuální upgrade původní mapy Erangel. Ovšem tento update se netýká pouze pozlátka. Došlo totiž například i na rebalancování zbraní, což zajisté bylo potřeba jako sůl.

Společně s touto obměnou přichází i Survivor Pass 4: Aftermath za 1000 G-coinů, díky němuž můžete odemknout až 100 speciálních odměn, inspirovaných právě Erangelem. K tomu se do hry podívají i kooperativní mise pro týmové potyčky.

Populární battle royale se tedy dočkává neustálé péče i na konzolích, což mu jistě přispívá k tomu, že si stále drží velkou aktivní hráčskou základnu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama