Čtvrté DLC pro CoD: Black Ops na cestě
Call of Duty: Black Ops Novinka Čtvrté DLC pro CoD: Black Ops na cestě

Čtvrté DLC pro CoD: Black Ops na cestě

Martin Cvrček

Martin Cvrček

59

Spekulace se proměnily ve skutečnost, protože nás opravdu čeká čtvrté DLC pro Call of Duty: Black Ops. Tentokrát však trochu odlišnější <strong>+ první obrázky</strong>.

Reklama

Přídavek ponese název Rezurrection, přičemž se ho jako obvykle nejdřív dočkají majitelé Xboxu 360, a to 23. srpna letošního roku. V čem je ale odlišný?

Jednoduše v tom, že nás tentokrát nečeká klasické složení „čtyři mapy + jedna zombie mapa“, protože Rezurrection bude komplet složené ze zombie map. Potud ty dobré zprávy. Špatnou zprávou totiž je, že nová mapa je jen jedna, a to Moon, jejíž název snad mluví za vše.

Ostatní čtyři mapy jsou přesně ty zombie kousky, se kterými jsme měli tu čest v předloni vydaném World at War, tedy původní Nacht Der Untoten, dále náš nejoblíbenější Verruct v blázinci, bažinatá Shi No Numa a nakonec Der Raise z prostředí továrny.

Asi jste už uhodli hlavní problém. Zatímco pro majitele konzolové prestige nebo hardened edice hry bude celé DLC zdarma, ostatní si za jednu novou a čtyři recyklované mapy zaplatí plných 1200 Microsoft bodů, stejně jako v případě minulých DLC, v nichž bylo přeci jen vše nové. A to jsme si mysleli, že nic horšího než Map Packy k Modern Warfare 2 být nemůže.

Na závěr ještě doplníme, že PC a PS3 hráči mohou Rezurrection očekávat přibližně o měsíc později. Raději však předem zapomeňte na to, že by se v jejich případě měla cena měnit, a to i přes fakt, že všechny původní mapy byly tehdy na PC zdarma. To byly časy…

Níže ještě tři obrázky ze stejné mapy, která byla ve zmíněném World at War:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama