Čtvrtý patch Assassin's Creed Unity by měl opravit většinu zbývajících problémů
Novinka Čtvrtý patch Assassin's Creed Unity by měl opravit většinu zbývajících problémů

Čtvrtý patch Assassin's Creed Unity by měl opravit většinu zbývajících problémů

Michal Burian

Michal Burian

111

Nejnovější opravný balíček se postará o vylepšení frekvence snímků za sekundu a mimo jiné zamezí pádům hry. <strong>Aktualizováno: Patch vyjde 15. prosince</strong>.

Reklama

Aktualizace: Ubisoft dnes oznámil, že očekávaný čtvrtý patch pro Assassin's Creed Unity dorazí v pondělí 15. prosince pro všechny tři verze hry.

„Očekáváme, že čtvrtý patch bude uvolněn příští týden v pondělí 15. prosince napříč všemi platformami. Tato oprava se bude zabývat otázkami stability a výkonu, stejně tak online matchmakingu a připojení (mimo jiných oprav a vylepšení),“ dočteme se na liveblogu.

Původní zpráva

Již brzy by měl vyjít v pořadí čtvrtý patch pro Assassin's Creed Unity, který opraví většinu zbývajících problémů. Ubisoft příchod balíčku oznámil na speciálním liveblogu, kde stojí, že konečně dojde na vylepšení frekvence snímků za sekundu. Ta často padá i pod hranici 15fps, což je hodně citelné. Stejně tak by měl zamezit pádům hry a opravit problémy s doprovodnou aplikací.

Dále se bude patch věnovat lepší synchronizaci, zamrzávání, offline hraní a další maličkosti.

Vývojáři tvrdí, že budou všem hráčům vděčni, aby jim nahlásili případné chyby, které by se mohly objevit po nainstalování čtvrtého patche. Stačí se obrátit na zákaznickou podporu.

Připomeňme, že Assassin's Creed Unity má velké problémy s frekvencí snímků za sekundu od samotného vydání, kdy především na konzolích na několika místech, včetně opuštěné katedrály, se viditelně seká. Nejen z toho důvodu se Ubisoft rozhodl, že všichni majitelé Unity získají zdarma nadcházející příběhové rozšíření. Pokud vlastníte Season Pass, tak si budete moci vybrat hru zdarma, třeba Far Cry 4 nebo The Crew.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama