Čtyři druhy obtížnosti v God of War
God of War Novinka Čtyři druhy obtížnosti v God of War

Čtyři druhy obtížnosti v God of War

Michal Burian

Michal Burian

13
Platformy PlayStation PlayStation 4

Jaké obtížnosti nabídne severské dobrodružství Krata? Zájemci si navíc mohou vypnout HUD.

Reklama

Za devět dnů vychází God of War, restart oblíbené série, která se s novým dílem přesouvá do severské mytologie a nabídne dost odlišné dobrodružství v kůži Krata. Ten už není jen drsňákem, jenž si poradí s každým nepřítelem, ale rovněž otcem. S blížícím se vydáním se dozvídáme nové a nové informace. Dnes pro vás máme především detaily o čtyřech obtížnostech, které si můžete vybrat.

Na výběr bude Give Me A Story, Give Me A Balanced Experience, Give Me A Challenge a Give Me God of War. Vývojáři doporučují, aby hráči hráli na Give Me A Balanced Experience. Cílem této obtížnosti je nabídnout vyvážený, ale zároveň náročný zážitek, zatímco pro vychutnání si příběhu a menšího trápení v boji zvolíte Give Me A Story. Pokud byste chtěli ještě větší výzvu, tak je pro vás připravena možnost Give Me A Challenge, jež méně odpouští a je vhodná pro hráče, kteří mají zkušenosti s předchozími díly God of War. I když u toho nejnovějšího se změnil boj.

Při zvolení poslední obtížnosti, nazvané Give Me God of War, je Kratos slabší, nepřátelé silnější, a dokonce jim tvůrci změnili i chování. Prý jsou agresivnější a celkově nebezpečnější, což ve spojení se slabším Kratem vyžaduje „božské reflexy a strategii“. Mějte na paměti, že při výběru Give Me God of War není cesty zpět. Po zvolení nejtěžší obtížnosti nebudete moci přepnout na jinou. Když pro vás bude Give Me God of War moc těžká, tak se s výzvou musíte poprat, případně začít od samotného začátku.

God of War má zároveň režim Immersion. Ten vám kompletně vypne HUD, což se hodí pro streamování nebo pořizování screenshotů. Podle Sony neexistuje žádný správný nebo špatný způsob, jak hrát God of War. Každý si ale může zvolit ten, který mu bude nejvíce vyhovovat, včetně možnosti vypnout pouze některé položky v uživatelském rozhraní.

Jakou obtížnost si vyberete? Napište nám do komentářů. My už máme God of War dohrané, již zítra v 9:01 si na Zingu budete moci přečíst recenzi. Hru předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk, vychází 20. dubna na PS4 s českými titulky.

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama