Čtyři nové hry do Xbox Game Passu
Novinka Čtyři nové hry do Xbox Game Passu

Čtyři nové hry do Xbox Game Passu

Michal Burian

Michal Burian

Platformy Xbox Xbox One

We Happy Few, Shadow of Mordor nebo Saints Row.

Reklama

Aktualizace: V něčem jsme se trefili, v jiném zase ne. Microsoft odhalil hry, které budou v průběhu následujících dnů přidány do Xbox Game Passu. Předplatitelé této služby si zahrají We Happy Few (od 17. ledna), The LEGO Movie: Videogame (od 17. ledna), Middle-earth: Shadow of Mordor (od 24. ledna) a Saints Row: The Third (od 24. ledna).

Určitě doporučujeme akční adventuru We Happy Few z městečka, kde obyvatelé užívají drogy, a Middle-earth: Shadow of Mordor, pokud jste ještě nehráli.

Původní zpráva

Zaměstnanci společnosti Microsoft zveřejnili soukromé zprávy z e-mailu, kde se píše o čtyřech hrách, které budou v lednu přidány do nabídky předplatného Xbox Game Pass. Aby to bylo zajímavější, tak čitelné je vždy jen začáteční písmeno dané hry. Uhádnete, o jaké čtyři hry by se mohlo jednat?

Tento týden bude do Xbox Game Passu přidáno:

  • W
  • L

Příští týden bude do Xbox Game Passu přidáno:

  • M
  • S

Co by to mohlo být? Walking Dead, LEGO Movie the Video Game, Middle-earth: Shadow of Mordor a Saints Row: The Third? Nebo vás napadají jiné hry? Zástupci Microsoftu se již koncem loňského roku nechali slyšet, že v letošním roce nás čeká spousta zajímavých a překvapivých titulů.

Čtyři nové hry do Xbox Game Passu
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama