Čtyřminutové video si posvítilo na boj v Absolveru
Absolver Novinka Čtyřminutové video si posvítilo na boj v Absolveru

Čtyřminutové video si posvítilo na boj v Absolveru

Michal Burian

Michal Burian

5

Online bojovka s RPG prvky se blíže představuje a oznamuje datum vydání.

Reklama

Francouzské nezávislé studio Sloclap (složeno z veteránů, kteří pracovali na Watch Dogs a Ghost Recon sérii) ve spolupráci s Devolver Digital oznámilo, že 29. srpna letošního roku na PC a PlayStation 4 vyjde jejich hra Absolver. Zajímavá je absence Xbox One verze, o které se dříve mluvilo. Snad dorazí někdy později.

Absolver je online bojovka s RPG prvky, ve které se stanete maskovaným Prospectem. Tenhle člověk přijal posvátný slib a připojil se k elitnímu sboru bojovníků, kteří se starají o udržení stability ve světě. Budete prozkoumávat zapomenutá, respektive opuštěná místa říše Adal, kde budete bojovat. Během své cesty se budete učit nové bojové styly a útoky. Postupně se dostanete k lepším zbraním, schopnostem a celkové výbavě, včetně brnění. Bitvy mezi bojovníky mají být intenzivní a probíhat v reálném čase. Hodně bude záležet na tom, jak dobře máte svou postavu vybavenou, co se naučila a podle toho budete volit bojový styl.

Nový trailer má čtyři minuty a zaměřil se na boj. Z videa se máte dozvědět vše důležité o jedinečných bojových metodách a schopnostech, které při boji budete využívat. Na začátku vaší cesty si vyberete jeden ze tří bojových stylů. Každý takový styl má odlišné speciální schopnosti a speciální atributy pro postavu, v závislosti na stylu hráče.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama