Čtyřminutové video vnadí na nové posily a mapu do Rainbow Six Siege
Novinka Čtyřminutové video vnadí na nové posily a mapu do Rainbow Six Siege

Čtyřminutové video vnadí na nové posily a mapu do Rainbow Six Siege

Michal Burian

Michal Burian

12

Letovisko ve španělské Ibize a dvojice nových operátorů se zajímavými možnostmi.

Reklama

Druhý rok Rainbow Six Siege odstartuje 7. února. Již zítra vyjde první letošní aktualizace, jmenuje se Operation Velvet Shell a do taktické online akce přidá novou mapu a dvě nové posily. Obsah je zaměřen na Španělsko, podíváme se do letoviska na Ibize, respektive do dvoupatrového paláce, a vybrat si budeme moci navíc operátory Jackal a Mira.

První jmenovaný dokáže stopovat stopy nepřátel na zemi, zatímco Mira má k dispozici neprůstřelné zrcadlo, kterým může se svým týmem sledovat protivníky na druhé straně. Původně se mělo za to, že dokáže ničit vyztužené bariéry a zdi. Jackal je jinak středně rychlý se středním brněním, využívá SMG, brokovnice a útočné pušky. To Mira je pomalá, ale za to dost odolná. Také má nové SMG, ale primárně používá brokovnici.

Krom toho update přináší ještě nové skiny pro zbraně, elitní set pro věže a aktualizuje menu společně s uživatelským rozhraním.

Platí to, co v předchozích měsících. Mapa je zdarma dostupná pro všechny majitele Rainbow Six Siege, nové jednotky potom ihned pro držitele Season Passu. Ostatní musejí operátory odemknout za in-game měnu. Tu lze získat prostým hraním. Jen to chce čas.

V letošním roce na hráče budou čekat další aktualizace, celkem Ubisoft plánuje osm nových operátorů a čtyři nové mapy. Navíc dojde postupně na vylepšení matchmakingu nebo úpravu loot systému. S tím souvisí také postupný přechod na dedikované servery.

Před příchodem první letošní aktualizace se vydavatel ještě pochlubil, že Rainbow Six: Siege má přes 13 milionu registrovaných hráčů. V prvních měsících to přitom bylo 5 milionu. Z těch 13 milionu hraje hru každý týden alespoň 3,9 milionu hráčů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama