Cuphead obdrží nový obsah
Cuphead Novinka Cuphead obdrží nový obsah

Cuphead obdrží nový obsah

Jakub Škrabana

Jakub Škrabana

1
Platformy Windows PC Xbox Xbox One

Těšit se můžeme na nové zbraně, postavy i náročné bosse.

Reklama

Při včerejší tiskové konferenci Microsoftu na E3 2018 jsme byli obeznámeni o novém obsahu směřujícího do hardcore plošinovky Cuphead. Oznamující trailer pro expanzi The Delicious Last Course nám ukázal některé změny, které hra obdrží, včetně nové postavy.

Cuphead (recenze) je klasická akční hopsačka/střílečka, která klade velký důraz na boje s protivníky a je založena hlavně na karikaturách z třicátých let, zejména na práci ikon jako Walt Disney, Max Fleischer a surrealismu, které zde tvoří pozadí. Nabízí režim pro jednoho hráče i kooperativní hru.

V odhaleném DLC nejprve hráči získají přístup k nové postavě jménem Ms. Chalice. Ta však bude mít nějaké zvláštní schopnosti, které zatím nejsme schopni odhadnout. Trailer také slibuje, že přinese nové nepřátele a bosse. Kdo jsou a jak budou bojovat je pro nás záhadou, ale určitě bude spousta nových příležitostí vidět Ms. Chalice v akci. Nemáme však tušení, kdy novou expanzi očekávat nebo jestli si za ni zaplatíme či přibude v podobně bezplatné aktualizace. Těšit se ještě můžete na nový ostrov a další zbraně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama